• üst edit:arkadaşlar indirim koduyla ilgili geri bildirim veren suserlara teşekkürlerimi iletiyorum öncelikle. ancak bu indirim diğer modellerin hepsinde geçerli değil. zaten numaramın da stoğu kalmamış ama benim dikkat çekmek istediğim konu fiyatların uçmasıydı. orjinal satan birçok sitede fiyatlar bu civarda maalesef. ayrıca converse giyen mi kaldı diyenler olmuş. her şeyin eski olanını tercih eden nostalji aşığı olan ben seviyorum. ayrıca her şeyin altına gidiyor, tarzıma uygun ve rahat. daha ne olsun..

    daha 1 2 hafta önce 389'a satılmasına rağmen almakta tereddüt ettiğim ayakkabının bugün aynı sitede 450 tl'ye satılması (hem de indirimli) durumu.
    link
    yuh dedirtmiştir.
    edit:eksik cümle
  • converse in 450 tl olmasından daha çok dikkatimi çeken şey hala converse giyen insanların olması.

    edit: yazıdığım entry neden bu kadar çok mesaj aldı anlamış değilim.
    converse i ben de zamanında çok giydim ancak dediğim gibi "zamanında" yani evet modaydı, güzeldi, her şeye yakışıyordu o dönem ama hala giyilmesi dikkatimi çekti.
    şu 4 5 entry altta bana laf sokmaya çalışan arkadaşa da biri lütfen okuma organı olarak gözlerini kullanmasını söylesin, aksi bir organıyla okuyunca yanlış anlaşılmalar olabiliyor.
  • kim tekrar meşhur etti bu leş ayakkabıları yav 2010'da bitti bunlar zorlamayın
  • dikkatinizi converse'in 450 lira olmasından daha çok, hala giyenler çekiyorsa beyinde hasar büyüktür. zira giyilmesi gayet zevkli, her şeye yakışan bir ayakkabıdır. ama neticede basit bir bez parçasıdır ve 450 lira asla etmezdir.

    zorunlu edit: bazı arkadaşları gözleriyle okuması gerektiğine dair uyaracağına, içinde bulunduğun mağaradan çık. "hala giyilmesi dikkatimi çekti" diye kendini savunuyor bir de. bazı şeylerin dönemi yoktur, her zaman güzeldir. senin "zamanında" giydiğin şey, o zaman mı moda oldu sanıyorsun? tecavüzcü coşkun bile giyiyordu bu ayakkabıyı. o da senin dönemine mi laf etsin "holo goyoyolor bo oyokkoboyo yooo" diye?

    mecburen editi: daha zamanında giydiği ayakkabının markasını yazamayıp üstüne hem imla hem de kelime yanlışları yapan birinden okuma organı tavsiyesi almamı sağlamıştır. *
    yazma organı olarak başka bir yerini kullanıyorsa demek ki... görsel
  • 99 lira olduğu zamanları anımsıyorum. hakikaten yaşlanmışız. :/
  • yıl 2020. converse ve converse giyen kaldı mı şeklinde şaşkınlığımı gizleyemediğim hede.

    t: gereksiz pahalı ayakkabıcık.

    aynı şekilde vans ayakkabılarının da özellikle klasik serisinin 400-450 tl bandın da olması converseden daha çok üzücüdür.
  • çok değil 1 2 yıl önce adana converse store klasik modelleri al götür 60 70 liraya bırakıyordu. yeniden moda oldu hrehalde.
  • en son 100 tl iken bırakmıştım converse almayı. son aldığım gıcır gıcır duruyor evde yüzüne bile bakmıyorum. üzgünüm dostum 100 tl yi bile haketmiyor o ayakkabılar.
  • sırf, sahibinin çok kazandığı bir markayı, satın alınan ürünün üzerinde başkalarına reklam etmek için bu kadar para vermek akıl işi değil.
  • converse ayakkabıya laf edenleri gostermistir. bunun modası geçmez. şortun altına giyilir, kotun altına giyilir, etek elbiseyle guzel durur, takım elbisenin altina bile giyilir (bu konudaki favorim doctor who'nun converseli doktoru) laf edecekseniz simdi moda olan traktör tekeri ayakkabilara laf edin.

    ayrica zamanında 120 tl pahalı diye indirime girmesini bekleyip 60 tlye aldığım oluyordu. ey gidi günler.
hesabın var mı? giriş yap