• cartoon network'un artik sadece cuma aksamlari ve sabahin kor bir saatinde vererek hayal kirikligi yarattigi, inanilmaz guzel, absurd cizgi film.
  • "nowhere" diye, allahin unuttugu bir kasabada, muriel adinda tonton bir teyze ve eustace adinda huysuz bir ihtiyarla birlikte yasayan, odlek otesi sirin kopek. basina en tuhaf, en gizemli olaylar gelir.

    cati arasinda kendisiyle konusan snob bir bilgisayari vardir. bu bilgisayara akil danisarak olmadik tuhafliklara hal care bulur, herkesi beladan kurtarir. buna ragmen, eustace'a yaranamaz.
  • değişik bir mizah anlayışı ve hayalgücü olan çizgi dizilerden bir diğeri. cumartesi geceleri izleyebilmek kötü.

    delik dişine kurban olurum ben senin!..
  • şu sıkıntılı günlerde beni güldürebilmeyi başarmış, absürdlükte çığır açan çizgi film. yaratıcısı john r. dilworth gerçekten saygıyı hak ediyor.
  • son derece ürkütücü bulduğum ve nasıl bir çocuk kanalında yayınlandığını anlayamadığım çizgi film. hadi çizimleri geçtim ama seslendirmeler ve efektler inanılmaz ürkütücü
  • şöyle bir efsane vardır kendisi hakkında.
  • gerçekten de ürkütücü bir çizgi filmdi bu. üniversitedeyken hemen hemen her gece uyumadan 1-2 bölüm izlerdim. bol bol irin, yamyamlık, paranormal olaylar, cinayet, şiddet vb. bir çocuk çizgi filminde olmaması gereken her türlü iğrençlik vardı. happy tree friends vardı bir zamanlar, onun gibi bir şey değil. şiddet ve kandan ziyade courage the cowardly dog bol bol weirdoluk içeriyordu. çocuk çizgi filmi olmadığını net şekilde söyleyebilirim.
  • çalışırken bir yandan izleyeyim nostalji olsun diye açtım üçüncü sezona kadar geldim neredeyse.

    yav böyle iç karartıcı bir çizgi dizi daha yok, renk paleti, mekanlar ve sesler yoruyor bildiğin. gideyim de süngerbob izleyeyim kendime geleyim diyorum bazen.

    çocuğuma izletir miydim izletirdim, gerçek dünya toz pembe değil dimi. şimdi açın çocuk kanalı izleyin ve beyniniz kurusun kalsın. eski çizgi dizilerde en azından korkuyorsun heyecanlanıyorsun bir şeyleri anlamaya çalışıyorsun.
  • kendi gölgesinden korkan köpek cesur'un korku dolu hikayesi anlatılan bu çizgi dizide terk edilmiş pembe köpek cesur,yaşlı muriel (merdane) tarafından bulunur ve yeni yuvasına götürülür. merdanenin kocası huysuz cesur'dan nefret eder. bazen bir maske çıkarıp cesur'u korkutur. cesur, merdane ve huysuz bir çiftlikte yaşamaktadır. her bölüm çeşit çeşit kötü adam ve yaratık gelir. dünyanın en korkak köpeği olan cesur her ne kadar korkakda olsa da sahibi merdane için her zorluğa katlanmaya razıdır...
  • çok sevdiğim özgün bir çizgi dizi. şimdiki çizgi diziler saçma sapan. ibi, niloya vs. bunları izleyen çocuklara yazık. biz en azından arka bahçede bilim, müfettiş gadget, uzun kulak ailesi, rahat koltuk falan izlerdik. esrarengiz kasaba, adventure time, scooby doo, sürekli dizi zaten çok güzeller.

    bölümlerini nereden bulabilirim bilen varsa söyleyebilir çok mutlu olurum
hesabın var mı? giriş yap