• ayayorgi’de eski babylon’un yerine acilan yeni beach. diger beach’lere gore hizmet zayif.
  • babylon’nun yerine açılan bir mekan şezlonglar arası mesafe var göt göte oturmuyorsunuz rahatlık için muhteşem. çalışanlar güler yüzlü giriş hafta sonu 70 hafta içi 60 tl. vodafone red tarifesi ile %50 indirim var yanınızda 1 kişide indirimden yararlanıyor. yapı kredi adios kart ile de tüm alışverişlerden %10 iade alıyorsunuz. içeride ücretler aya yorgideki diğer mekanlara göre daha uygun umarım geç kapanır bu keyif uzun süre devam eder :)))
  • cumartesi gittim. çok beğendim pazar da gittim. yeni açılmışlar belli ki ama iyi bir iş çıkarmışlar. aya yorgi’deki paparazzi sole mare gibi mekanların aksine şezlonglar sıkış tıkış değil, akşama doğru kaliteli dj müzikleri çalıyor. tek eksi yanı sanırım müziğin çok erken başlaması. 5e kadar uyuyup kafa dinlediniz dinlediniz, 5ten sonra dj bir başlıyor ki kendinizi mekanın ucundaki çardakımsı yerde buluyorsunuz(dans için).
  • oscar and the wolf konseriyle beraber bu yaz yaşadığım en eğlenceli geceyi geçirmemi sağlayan mekan. acayip geniş alanı, palmiyeleri ve manzarasıyla sarhoş olmamak mümkün olmuyor zira.
  • babylon'un yerine açılmış olan şahane bir mekan. vodafone red+adios kredi kartı sahibiyseniz totalde %60'a yakın indirim alıyorsunuz.

    boş alanlarını tıklım tıklım şezlonglarla doldurmamışlar. o yüzden ekstra rahat bir mekan diyebilirim. yemekler klasik pahalılıkta. hafif rüzgarlı, bunu avantaj mı dezavantaj mı olarak değerlendirirsiniz bilemem.

    otopark ücreti yok. girişte çanta araması yapılıyor, bu pek hoş değil aslında.

    aya yorgi koyunda babylon'dan sonra yine burayı 1 numaraya koyarım. umarım bozmazlar.
  • vodafone red indirimini görünce sozluk'te ne yazılmış diye bir baktım, belki benim gibi gelmek isteyip araştıranlar vardır diye cove ayayorgi'den bildiriyorum.

    daha önce bahsedildiği gibi çok kibar, güleryüzlü, nazik çalışanları var. sırf bu yüzden bile tercih edilir. hatta iki beach arasında kalsam burası biraz daha pahalı olsa yine burayı tercih ederim. kaliteli hizmetin ne olduğunu o hödük işletmecilerin hepsi anlamalı artık.

    neyse... vodafone hafta sonu olarak fiş kesildi bize; sanırım bu bayram tarifesi... iki kişi 90 tl. ucuz değil, pırlanta koyu'nda tai beach var, altınkum'da baba'nın yeri var; düz plajlar... ve bunlar tercih edilebilir elbette. biz ayayorgi koyu'nu seviyoruz. bir de vodafone indirimi olunca gelelim dedik.

    yemeklere gelince minimum 50'den başlıyor. patates kızartmasi 28, 33'lük bira 22, diğer biralar 30 ve üzeri. kokteyller 60 civarı...

    şimdilik memnun kaldık. happy hour'da cervus var, parti bölümü ile ilgili eyyorlamalarımı daha sonra ileteceğim.

    bu arada otopark hala ücretsiz.
  • bu günlerde sürekli selami şahin ve bilimum ünlüyü görebileceğiniz mekan.

    çeşme'deki en geniş ve rahat mekan oldu benim gözlemlendiğim. üst üste şezlonglu mekanlardan sonra ilaç gibi geldi. palmiyeler ve çimleri de cabası oldu.
  • yapılan yorumların pozitifliğinden etkilenip 29 haziran cumartesi günü aya yorgi’de cove beach’e gitmeye karar verdik. vodafone red kampanyasından yararlanıp ödememizi yapıp içeri girdik. içeride görevliye nereye geçelim diye sorduğumuzda “ nasıl giriş yaptınız normal mi, vodafone’mu” sorusuyla karşılaşmamız bizi oldukça şaşırttı. vodafone kampanyasıyla giriş yaptığımızı belirtmemiz üzerine yer olmadığını istersek yere minder atabilecekleri cevabını aldık. madem yer yoktu neden aldınız içeri ve normal giriş yapsaydık yer olacak mıydı soruları elbette cevapsız kaldı. minderleri attıkları yerde barın hemen yanındaydı, şezlong boşalınca almaları şartıyla kabul ettik. tabi bizden sonra gelenlerin farklı yerlerde şezlonglara yönlendirildiğini de gördüm. 2 saat sonra happy hour vakti gelince barın yanına bizi attıkları için happy hour alanını daralttığımızı düşündüklerinden ileri doğru kaymamızı istediler saat 17:30’dan sonra o alana ihtiyaç duyduklarından lütfederlermiş gibi şezlonglara yönlendirdiler. bu şekilde 2. sınıf hizmet verecekseniz neden (bkz: vodafonered) ile kampanya yapıyorsunuz? kötü hizmet kalitesine değinmiyorum bile. sipariş vermek için fazlaca çaba sarfetmeniz gerekiyor. gitmeyin arkadaşım, böyle yamyamlara para kazandırmayın, paranızla rezil olmayın!!
  • net olarak söyleyebilirim ki çeşmedeki en rezalet hizmeti aldığım mekan. vodafone red kampanyasının yüzde 50 indirimini kullanırsanız bir kere direkt ikinci sınıf müşteri olarak nitelendiriliyorsunuz. boş yer olmasına rağmen rezerve denilerek sizi yere minderlere oturtuyorlar. bakın para vererek girdiğiniz bir mekandan bahsediyorum, ve bu mekan müşteri çekebilmek adına (bkz: vodafonered) ile anlaşma yapmış. zaten vodafone red kampanyası olmasa farkına bile varmayacağım bir mekanın, kampanya ile gelenlere bu şekilde hizmet sunması kabul edilebilecek gibi değil. giriş parası ödenirken içeride yer olduğunu söyleyen çalışanların içeriden bihaber olması zaten çirkinliğin başlangıcı. bu arada kapıdaki arkadaşlar verilen fişler ile alkolsüz içecek veya bira alabileceğinizi söylüyorlar ona da inanmayın. bu da mekanın size içeri girdiğinizde attığı kazıklardan biri. çünkü sadece alkolsüz içecekler alabiliyorsunuz. zira bu sadece giriş esnasında yaşanan salaklıktı. saat 15:00'da bir mekanda nasıl soğuk bira olmaz, biri lütfen bunu bana açıklasın. vere nickli arkadaşın yukarıda bahsettiği gibi happy hour başlama esnasında, ne hikmetse giriş esnasında müsait olmayan yerlerin bir anda müsait olması durumu bizde de yaşandı ve hizmet kalitesizliklerine aldırış etmeden başka bir yere geçmemiz gerektiği söylendi. son olarak arkadaşlar happy hour başladıysa ve siz bu mekandaki saçmalıklara o zamana kadar dayanmayı başarıp aktivitenin olduğu alan dışında oturuyorsanız geçmiş olsun. çünkü hesap isteyecek bir garson bulmanız imkansız. bakın sipariş vermeyi geçiyorum, kalkamıyorsunuz mekandan. çünkü birbirlerinden bihaber olan çalışanlar, happy hour başladığında ne yapacaklarını bilmiyorlar. yalnızca tüketimin daha çok olduğu aktivite alanında hizmet veriyorlar. hesap ödemek için elimizde havlular mekanda garson avına başladık.

    çok uzattım, özetliyorum. bokum gibi mekan.
  • kötü yorumlara inanmak istemezseniz, kendiniz zaten deneyimleyeceksiniz arkadaşlar :) yazacak çok şeyim var ama inanın açlıktan öldüğüm için halim kalmadı...
hesabın var mı? giriş yap