• üst edit: alttaki kaynağın tarihini begenmemişler. https://www.ahaber.com.tr/…oplama-bahanesiyle-geldi

    üst edit: https://www.google.com/…uldan-kacis-kuyrugu-2702037 bunu meydan okuma olarak algilamayin lütfen. olayı kizistirmak istemiyorum ancak kaynak koymak zorunda kaldım artık.

    entry'im aşırı tepki aldığı için düzeltmek zorunda kaldım. ss alanlar almıştır. cadı avı her dönem var bu sefer beni buldu. başlığı 10 mart'tan itibaren istanbul'dan tatil yerlerine gelenleri göz önünde bulundururarak değerlendirin lütfen. sözlükte üzdüğüm istanbullulardan özür dilerim. provoaktör damgası yemektense lafımı yer yazımı silerim daha iyi.

    edit: istanbul'dan kaçış yokmuş egm'ye bildirmişler. bodrum bölgesinde ilk ölüm istanbul kaynakli. haberlerde var. eğer kaçıp gelen yok diyorsaniz aklınıza şaşayım.

    edit2: inanılmaz tepki alıyorum. bu psikoloji çok zormuş. arkadaşlar istanbul'dan kaçan yok diyorsunuz ama buna kim inanır. dün kontrol noktaları çok uzundu. hatta bakanın aciklamasindan önce öğlen saatlerinde bile yoğunluk vardı. sağolsun bazı arkadaşlar bir kaç kaynak atmişlar onları gösteririm.

    edit3: bu ekşi sözlük insanı vatan haini yapar idama götürür.

    edit4: bu son editim olacak. entry'den anlaşılacağı üzere izmir-bodrum yolundan bahsediyorum. entry yazıldığı anki durumda istanbul covid-19 sayısı nedeniyle herkes benim gibi istanbul'dan kaçış düşündü. bu trafiğin sebebi sadece istanbul değil, tüm illerden kaynakli olmuş belli ki. belki izmir'den daha fazla gelen var. tatil bölgelerine kaçış demem daha dogru olurmuş ama olan oldu artık. aldigim küfürler, tehditler oldukça üzdü beni. yaptığım bir suç ise de cezamı çeker akillanirim arkadaşlar.
  • şehirden çıkışlar bloke edilmeden "türkiye'deki hasta sayısının %60'ı istanbul'da" dersen adam kaçar.
    lineer dağılım mı bekleniyor nedir anlamadım ki. istanbul'un sağlık altyapısı bu büyüklükteki bir salgını karşılayamaz, en iyisi biz hastalığı dağıtalım diye düşünmüş olabilirler.
  • iyiyken istanbul'da yaşa, salgın çıkınca memleketine kaç. sadece istanbullular kalacak burada sonunda. bir daha almayalım bunları kendimiz yaşayalım.
  • bence en iyisi 80 milyon sokağa çıkıp birbirimizin yüzüne tükürelim toptan kurtulalım. bu ne amk.
  • beyin yok yemin ederim.
  • okulların ve üniversitelerin tatil haberi ile otogara, gara ve havalimanına koşan ahalinin koronavirüsü ülke sathına yaymadaki rolü (master tezi, 2026)
  • ben bu insanlari da anlamiyorum. istanbulda vaka olmadigini mi dusunuyorlardi? vakalarin buyuk kisminin istanbulda oldugunu zaten her insan evladi tahmin edebilir bence.

    hayatini korku ustune kurmus ve mantikli davranamayan insan hareketidir, cok net. evinden cikmasa, sosyal izolasyona dikkat etse belki de hic virus kapmayacagini idrak edemiyordur.
  • fransa ve italya örnekleri önümüzde dururken,orta sınıfın histerik taleplerine verilen popülist karşılığın sonucudur.
    aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemekle ilgili, tekrarlamayı çok sevdiğiniz bir söz vardı; neydi o!?
  • (bkz: antalya)'ya gelecekler hiç gelmesin. valilik kararı var. il dışından giriş yapacaklara 14 gün karantina kararı var. burda eviniz olsun olmasın, kara, hava, deniz yolu ile gelmiş olmanız farketmiyor. gelmeyin.

    kaynak: valilik duyurusu
  • sivas'ı ilk 10'a sokacak gelişmedir.
hesabın var mı? giriş yap