• e3 2018'de tekrar gösterilen, çıkış tarihi şubat 2019 olarak belirtilen (bkz: terry crews) başrollü oyun. nedense çabucak can sıkacak gibi duruyor. geliştirme süreci de gereğinden fazla uzadığından çok umutlu olmamak lazım.
  • kısa ve net : çöp.
  • indirmeye bile gerek yok. harcadığın elektriğe yazık. crackdown her zaman çöp bir seriydi ve öyle kalmaya da devam edecek.

    microsoft denen gerizekalı stüdyo scalebound gibi daha çıkmadan şaheser olduğu apaçık ortada olan bir yapımı iptal eder sonra crackdown 3 gibi çöp olduğu açık bir yapıma para basar. komedi.
  • 2004 yılında ilk xbox'a çıksaydı belki iyi bir oyun diyebilirdim ama 2019 yılında oynarken ben utandım vallahi.

    microsoft'a hiç mi akıllı adam yok şu oyuna bir bakıp "abi yapmayalım etmeyelim. bunu piyasaya sürersek itibatımız sarsılır." diyecek?

    bu ne rezalet lan. gigabyte israfı resmen.
  • microsoft studios un çıkardığı tps tarzında olan oyun. oyunu 2013 de duyurmuşlar, 6 yıldır geldikleri nokta rezalet. gamepass ile oyunu edindim oyuna girdim fakat yok, 10 yıl öncesinin oyunu gibi. oyunun size vadettiği tek şey herşeyin yıkılabilir olması buda oynamak için yeterli bir sebep değil. multiplayer oynaması zevklidir belki diye oraya da bir bakındım fakat yok orasıda aynı. rekabetçi hissini vermiyor ve sadece iki oyun modu var. elle tutulur bir yanı yok oyunun.

    microsoft store de xbox için 260 liradan satılıyor. değer mi ? değmez tabiki. sony nin çıkardığı exclusive oyunların yanında bunu çıkarmaya utanır insan.
  • umrunda olan varmı bilmiyorum ama crackdown 3 için crack-down olmuş. :)

    https://crackwatch.com/game/crackdown-3
  • maalesef sıkıcı bir oyun.
  • başıma bişey gelmeyecekse keyifle oynadığım bitirmek üzere olduğum oyun. serinin ilk oyunu efsaneydi aynı keyifi bu oyunda da aldım.

    tabi tüm bu yorumu mevcut xbox gamepass aboneliğim sayesinde ilave bir masraf yapmadığım için yazıyorum. bu oyun için para verip almazdım.
  • sunset overdrive severlere öneriyorlar diye bir umut başına oturdum ama naa men. ilk oyunu da sevmemiştim bunu da hiç sevmedim. mizahı ve hikayesi çok primitif. oynanışta başı itibariyle sunset overdrive ayarına yaklaşamaz bile. ama coop zevkli olabilir bu oyun, yani iyi coop olacak oynanışa sahip.
  • feci downgradele çıkan oyunmuş. yıkım olayını güya cloud computingle hesaplayıp online oyunlardaki yıkılabilirliğe çağ atlatacaklardı ama olmadı... belki yıkımı yaptılar da grafikler öyle primitif ki yıkımın hiçbir olayı kalmıyor.

    şimdi eski battlefield geliştiricileri bu oyunun yıkım hayalini gerçekleştirecek gibi duruyor. (bkz: the finals)
hesabın var mı? giriş yap