• playstation'un beraberinde gelen demo disc'inde oynanması sonucu bazı canlıların ağzını açık bırakmış oyundur.derhal bir yerlerden temin edilmesi gerektiği anlaşılmıştır.naughty dog'un ne kadar muhteşem bir iş ortaya koyduğunun göstergesidir.playstation isimli cihazın grafik kapasitesini bir hayli kullanan bu oyunda müziklerin ve karakter tasarımlarının ayrı bir yeri vardır.süper tasarlanmış bölümleriyle delice eğlendiren bir başyapıttır.
  • insani yemeden içmeden kesen, karşısında vaktin nasil geçtiğini anlamadığınız, kısaca bağımlılık yapan müthiş playstation oyunu.
  • naughty dog 'un 1996 yılında tasarladığı muhteşem playstation platform oyunudur. daha sonra oyun playstation oyunları arasında en çok satılanlar arasına yerleşti. sırayla piyasaya sürülen crash bandicoot 1, crash bandicoot 2 : cortex strikes back , crash bandicoot 3 : warped, crash team racing'den sonra oyunun yaratıcısı şirket jak&dexter adlı projelerine odaklanmak için oyunun tüm haklarını farklı platformlarda da hizmet veren konami firmasına devretti.
  • ilk göz ağrım olan oyun.zannedersem birinci oyunda oyunu yüzde yüz tamamlamak için, bölüm içerisinde ancak şans eseri bulunan, gizli yerlere rastgelmek gerekiyodu.iki ve üçüncü oyunlarda birinciye nazaran, daha kolaydır bu tamamlama işi.
  • bodrum'da kardeşimin game boy'u yüzünden benim de çok sevdiğim bir oyun olmuş oyundur kendileri. n'trance bölümü iğrençtir yalnız, o yumurta kafayla ne yapacağımı henüz ben de keşfedemedim, kardeşim de yazdıklarımı okuyup "bi' keşfetsek çok kolay" diyor ve gülüyor az sonra ünlü olacağını varsayarak.
    (bkz: aman çok komik)
    (bkz: ıhıhıhı)
    (bkz: ya abla)
    (bkz: sakın ha gönderme bunu)
    (bkz: 7 yaş)
  • tilkiye benzer çok eğlenceli bir karakter barındıran süper oyun.

    http://www.naughtydog.com/crash/
  • lisp ile yazılmış sayılı oyunlardandır.
  • oyundaki karakter için kedi mi köpek mi ne bu yaw diye düşündüğüm playstation oyunu
    daha sonra sözlükte bandicootun anlamını görünce haa fareymiş lan dedim kendi kendime
    oyunda afrika kabilelerindeki gibi bir maske vardı onu alınca dokunulmaz falan oluyorduk bol bol elma toplayarak can kazanıyorduk bi de elmaslar falan vardı.
    çok zevkli bir oyundu
    hatta şimdi oynayasım geldi
hesabın var mı? giriş yap