• caferaga'da bugun kahvalti yapacak yer ararken, bir arkadasim bunu bir gor istiyorum diyerek goturdugu mekan. iceri girmedim uzaktan baktim yetti benim icin. uzerime sucuklu yumurta atin, omlet atin diye sayikliyordum en son. neyse; dunya mutfaginin tum corn flakeslerini satan bir dukkan diyelim. daha once hic boyle birsey gormedigim icin garip geldi ama neticede bir isletmedir, dukkandir, girmedim denemedim; o yuzden herhangi bir sey demeyeyim, diyorum ama neden desem herhalde yeterli olur. dukkanin tamami doluydu, allah bin bereket versin. millet kahvaltisini turlu turlu corn flakes ile yapacak yer ariyormus zahir.

    (bkz: ukte dolduruyorum gunum pek bir mutlu geciyor)
  • oyun atölyesi'nin sokağında bulunan mutluluk köşesi. aklınıza gelemeyecek kadar çok çeşitte cornflakes bulabileceğiniz bir dükkan yapmışlar, konseptleri şahane. zeytin, peynire alışık bünyemizi yormadı desem yalan olur, oldukça fazla şekerli bir kahvaltıydı ama denenmesi görülmesi gereken bir yer yapmış gençler, ben beğendim, hep gitmem ama bir kez denediğime menunum.

    mekanla ilgili tek sorun hiçbir şeyin fiyatını net yazmamış olmaları. ilave malzemelerden ne kadar ücret alınıyor, hangi kase ne kadar diye sormanız gerekli, kasanın orada bir takım usd meblağlar yazıyordu ama biz hesap gelene kadar ne vereceğimizi bilemedik açıkçası. bir en büyük kase, bir orta boy kase cornflakes ve bunların içine eklettiğimiz birkaç ilave malzemeye 50 lira verdik, bize biraz fiyat performansı düşük geldi maalesef.
  • kadıköy'den sonra bağdat caddesi'nde mado'nun sokağına da açıldı. fakat cadde şubesinde bence kafenin asıl esprisi olan amerikan çeşitleri yok. soya sütü alternatifi olması süper.
  • crazy flakes yoğurtlu orman meyveli 400 ml'lik 39'tl'ye satılan dondurmasını aldım. algida, golf'ten farkı yok. krema.
  • limonlu sorbesi yediğim en güzel kutulu sorbe olabilir.
  • ben bunu banabi'de hep goruyordum ama 39 tl ye sorbe mi olur diyip almiyordum.
    simdi 1 alana 1 bedava kampanyasi olunca 1 limonlu 1 orman meyveli aldim.

    ikisi de margarinden hallice. merak edip almayin bile. orman meyveli olanin tadi bir tık daha iyi. ama boyle disaridan aldiginiz dondurmalar veya sorbeler gibi degil. rezalet.
  • kaymaklı ve limonlu olan dondurmasını banabi üzerinden sipariş verdiğim dondurma markası. limonlu olan özgün ve güzel olmasına karşın "kaymaklı" diye satılan şey bire bir bim'in büyük kutuda 6 tl'ye satılan fairy marka dondurması. şiddetle almayınız...
  • mutlusu kesinlikle tavsiye ettiğim bir ürün değil. banabiden merak edip aldım daha almam.
  • sadece brüksel kurabiyeli olanı yedim. aşırı yapay bir tadı var, tavsiye etmem.
hesabın var mı? giriş yap