• 9 ağustos 1997 doğumlu romen savunma oyuncusu. kariyerine önce metalul constanta altyapısında başlamasından sonra hagi'nin kurucusu olduğu fotbal club viitorul constanta'nın altyapısına geçti. geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru profesyonel oldu ve 5 maçta forma giydi. bu sezon şu ana kadar oynanan tüm maçlarda forma giyen manea, romanyayı u17, u19 ve a takım seviyesinde temsil ediyor.

    hem savunmanın ortasında, hem de sağında oynayabilen manea, hızı, dinamikliği, ortalarının isabeti ve önsezileriyle öne çıkarken, çok yönlülüğü ve kafa toplarındaki etkinliğiyle fark yaratıyor.
  • 2020'li yıllarda dünyanın en iyi sağ beklerinden biri kabul edilecek romen oyuncu.
    henüz 17 yaşında a milli takım forması giydi ve yaz transfer döneminde chelsea'ye transferi bekleniyor.
  • 17 yasinda hagi'nin sahibi oldugu takimdan dosdogru chelsea'ye gitmis. sevgili hagi, sabri'yi biliyosun, hem oynarken hem hocayken beraber calistin, ne vardi su adami bize yollasan? siz nerde bratu var petre var anca onlari kitleyin bize.
  • chelsea'ye falan transfer olmamıştır. kıbrıs ekibi apollon limassol'a transfer olmuştur, oradan da belçika ekibi royal excel mouscron'a kiralanmıştır. belçika ekibinde kiralık 2.senesini geçirmektedir ve doğru dürüst forma şansı bulamamaktadır.
  • fm 2016'da çok sağlam bir wonderkid olarak gelişiyor kendisi. sonra da ortalığın tozunu attırıyor. her maç 1 asist, her 5 maçtan en az 3'ünde man of the match. 5 m euroya aldım, 35 veriyor mençıstır siti, göndermiyorum.
  • haginin yetistirdigi oyunculardan biri, stoper ve bek de oynayabiliyor. super ligde sicrama yapabilir, denenebilir. simdilik 3m€ bonservis bedeli var , takima adapte olup surekli 11 oynarsa 1-2 sezon icinde katlar piyasa degerini
  • besiktas'in fransa lig 1'den talipleri bulunan rosier'i satip kadrosuna dahil etmesi gereken romanya futbolunun en potansiyelli futbolcularindan biri olan 1,83 mt boyundaki sag bek. cluj formasi giymektedir.
  • rumen basınının iddiasına göre galatasaray ilgileniyormuş… doğruluk payı olup olmadığını yakında göreceğiz…
hesabın var mı? giriş yap