• anasinin kim oldugunu hep merak ettigim cocuk.
  • büyük geleceği olan çocuk.ilerde bir messi olabilir.
  • reisin evladı. babasının paylaştığı videolarda topla arası pek yok gibiydi. normalde futbolcu olacak çocuklar daha götünü silemeden topla haşır neşir olurlar.

    bakalım futbolcu olacak mı? yeni bir ronaldo gelecekse ancak kendi kanından gelir diye düşünüyorum.
  • malesef futbol biraz da insanın yeteneği ile alakalı. yetenek de malesef kan yoluyla geçmiyor diye düşünüyorum. beckham'ın oğlu brooklyn beckham tam bir kazma mesela. iyi kuluplerin alt yapısında da eğitim almış bakarsan. o yüzden biraz yetenekli olmak gerekiyor en başta. doğru eğitim azim ve çalışmayla belki bir yasin öztekin olur lakin ronaldo olur mu izleyip göreceğiz.
  • ronaldo the movie'deydi sanirim; babasina kaleci olmak istedigini soyluyordu. cristiano da yuzunu eksitip "sacmalama" tarzinda bir seyler soyluyordu. cocuk kendisi de biliyor yani ayaklarinda keramet olmadigini.*

    yalniz ronaldo'nun kaleciligi kucumsemesine acayip sinir olmustum.
  • o baba parasıyla topçu olmasına gerek yok. ama bir futbol kulübü falan satın alabilir sanırım.
  • 12 yaşımdan beri ronaldo hayranıyım, ama bu küçük çocuğa çok fena gıcık oluyorum. evet, daha çocuk ama n'apim.* başta çok tatlı buluyordum, ama büyüdükçe acayip şımarık bir şeye dönüştü. aslında tam da ismi gibi c.r junior - aşırı şımarık ve egolu bir bebe. ama ronaldo'nun buna hakkı var, adam o kadar çalışmış, didinmiş, hiç pes etmemiş, en dipten, fakirlikten gelmiş. küçücük çocukken evden ayrılmış, gittiği yerde "köylü" diye aşağlanmış, mobbing'e uğramış.

    ama bu bebeye ne oluyor?

    tamam daha çocuk, anası da yok. aşırı zengin ve dünyaca ünlü bir adamın çocuğu ama yine de hareketleri çok itici bu çocuğun. sevimli de bulmuyorum valla. :(

    messi'nin oğlu çok daha tatlı mesela, çocuk gibi çocuk. bu sanki büyümüş de küçülmüş gibi. hangi ödül töreniydi bilmiyorum, ama çocuk kameralara bakıp artist artist pozlar falan veriyordu. ronaldo bile aldı götürdü artık. haha.

    bazen üzülüyorum haline, o kadar varlık içinde ama annesi yok. üstelik baştan beri yoktu yani. sonradan vefat etmiş olsa, ne bileyim kocaya kaçmış olsa, çocuk bunu ilerde belki kabulenebilirdi. ama bu haliyle zor. ileride babası gibi olmaz deniliyor, babası gibi olmayı bırak, calum best gibi olmasa iyi.

    annesinin de, eğer taşıyıcı değildiyse, muhtemelen eskort olduğunu düşünüyorum. yoksa bu kadar gizlenilmesinin bir anlamı olamaz.
  • boynuz kulağı geçecek mi bakalım.

    https://www.youtube.com/watch?v=1gktzxmw4uw
  • annesi muhtemelen suriyeli olan, cristiano ronaldo'nun büyük oğlu.
  • çok yetenekli olduğu ve babasını örnek alıp fazlasıyla çalıştığı aşikar. lakin şu var; bu çocuğun oyun tarzını ben niyeyse messi'ye daha çok benzetiyorum ben. ileride çok önemli bir yıldız olma potansiyeli fazlasıyla var ama zaman ne gösterir bilinmez tabi, henüz çok küçük. olur da bundan 10 sene sonra yeni messi şeklinde lanse edilirse ronaldo açısından garip bir olay olur.

    https://www.youtube.com/watch?v=-penqou9wo8
hesabın var mı? giriş yap