• türk müşterilerine karşı aşırı nezaketsiz davranışların sergilendiği buna karşılık rus müşterilerin bir dediğinin iki edilmediği antalya kemer'deki yabancı hayranı otel.
    kardeşim, bebeği ve eşiyle birlikte 4 gece konaklamak için 2.500 tl ödeme yaparak otele gidiyor. resepsiyon görevlisinden garsonuna, barmeninden,snack bar aşçısına, kat görevlisinden gece görevlisine kadar hiçbir personel onu dikkate almıyor, önemsemiyor, her talebi bilinçli bir şekilde aksatılıyor.

    siz rusları önemsersiniz ama cenazenizi o dikkate almadığınız türk kaldırır. yazık...
  • sizi gittiğinize pişman eden, size "nerden düştük buraya" dedirten, tatil mi yapıyorsunuz pazardan mal mı kapışıyorsunuz anlayamadığınız; crystal oteller zincirinin adını karalayan otel.
    çalışanlar neye yetişeceklerini şaşırmış durumdalar, otel pandemi şartlarında dolmuş taşmış, yiyecekler bitiyor şezlonglar yetersiz ve otel akın akın müşteri alıyor.
    kapısının önünden bile geçmeyiniz.
  • daha önce iki tane başka crystal otel tecrübemize istinaden, cocuk aquapark istiyor diye burayı seçtik son dakikada. seçmez olaydık. otelde profil sıfır arkadaşlar. ets aile oteli diyerek sattı ama alakası yok. restoranda tabak çatal vs pis. yemekler genelde aynı. bara beş altı kokteyl yazmışlar, başka yok ya da barmene tarif veriyorsunuz, genelde yapıyorlar hak yemeyeyim. havuz bu kapasite için küçük. resimlerde gayet güzel görünen aquaparkin bir kaydırağı bozuk. bina eski. personel yetersiz, barda ya da yemekte kendi servis ettikleri kısımda epey sıra olabiliyor. animasyon yok, crystal sanırım full azaltmış animasyon işini, üç beş kişilik ekip bir şeyler yapmaya çalışıyor işte.

    bir daha tercih etmeyiz. ama dört senelik her şey dahil arasından sonra biz ilk defa buraya geldik, her yer böyle olduysa bilemem.
hesabın var mı? giriş yap