• beklenmeyenin üstünü veren , belki biraz klişe ama sonuna kadar gayet heyecanla kendini izleten bir film.
  • --- spoiler ---

    -biliyor musun?

    insanlar bana ne zaman kendine bu kadar baskı yapma senin hatan değildi deseler sanki benim hatam olduğunu hatırlattıklarını düşünüyorum.

    duymaktan en çok korktuğum şey de elinden geleni yaptın demeleri. çünkü ben gereken her şeyi yapamadığımı biliyorum. daha gayretli olmalıydım.

    yani mesele iyileşemiyor olmam değil iyileşmeyi istememem. affedilmeyi hak etmediğime inandım. hiç kimse beni hiç kimse tam anlamıyla affedemez...
    ben affedilmem..

    -- evet haklısın kimse seni affedemez, senin dışında.
    --- spoiler ---

    evet bu diyaloğun neyinden etkilendin de yazdın derseniz ben de bilmiyorum. dursun buralarda.
  • açıkçası durağan başladı ve öyle devam edeceğini düşünüyordum. ama sonuna doğru gayet ilgi çekmeyi başardılar.
  • alanında uzman ama bir o kadar ukala psikatrimiz olan xu ruining, hastaları üzerinde hipnoterapi uygulamaktadır.okuldan bir öğretmeninin isteği üzerine bir hastayı kabul eder. gizemli hastası, hayaletler gördüğünü iddia edince, hayaletlerin varlığına inanmayan ruining, ren xiaoyan üzerinde hipnoz denemeye karar verir. ruining, hastası xiaoyan’ın rüyasına misafir olur ve büyük bir tedirginlik ,endişe yaşamaya başlar.

    izlerken bir an bile ilgimizi kaybetmedik.sonuna kadar o heyecanı hiç kaybettirmedi.korku filmi izlemeyen biri olarak başlarda ‘ya acaba yanlış mı okudum korku filmi mi’ bu diyerek dönüp tekrar türüne baktım. gayet ayakları yere basıyor. bizi hayli etkiledi.gizem ve psikoloji seviyorsanız izlenesi
  • hipnozun nerede başlayıp nerede bittiginin anlaşılmadığı kısımlar gercekten cok güzeldi. final sürprizini daha farklı sekilde hayal etmiştim. süper bir ters köşe olmasa da bir sürprizdi.
hesabın var mı? giriş yap