• insanliga sigmiyor yaptiklari. su mubarek gunde ekrani yaladim. ühü ühü.

    https://www.instagram.com/cumbakunefe/
  • künefeye yeni boyut kazandırmış adamlar, künefe değil atom yapıyorlar mazallah.
  • gaziantepte bulunan müşteriye tok işletme. akşamın bir vakti gittiğinizde oturmaya yer bulmakta zorlanır, yer bulup oturduğunuzda seçenek sorma gafletine düşerseniz yeterli cevap alamaz, bir tercih yapıp tükettikten sonra bir çay içsek derken çalışanların de haydi kalkın bakışlarına maruz kalabilirsiniz. ancak tüm bunlara rağmen yediğiniz tatlının damakta bıraktığı lezzeti unutamazsınız.
  • tadı damağımda kalmış tatlıcı.
    künefeyi kendilerine göre yorumlamışlar. bence hoşta olmuş. biz cumba tepsiden yedik. videolardaki gibi bol fıstık ve bol kaymaklı. yanına kaymak,meyve ve süt getiriyorlar. biz birde dondurma istedik. 2 kişi için 55 tl hesap ödedik. ve tatlımızın yarısını paket yaptırdık. yani 4 kişi rahatlıkla doyar ortaya gelen tepsiyle.
  • gaziantep merkezde girdik, yarım saatten fazla bekledik, bizden sonra gelen bir masaya siparişlerini getirdiler, bekledik, bizden sonra gelen masalardan ikincinin siparişlerini getirdiklerini görünce hiçbir şey söylemeden kalktık. kalktığımızı gören servis elemanları ve servis şefi de hiçbir şey söylemedi. tam rezalet.
  • instagram hesaplarının gazına gelip, gaziantep’e gitmemi sağlayan mekan. lezzet efsane. biz ki cumba’ya gidene kadar üç farklı mekanda yemek yemiş gruptuk, sanki hiç yemek yememiş gibi saldırdık fıstıkzadeye.
  • künefelerinin için de peynir bulunmayan künefeci, garsonlara söylediğinizde pişkin pişkin normal olduğunu söylüyorlar. istanbul da çok daha iyi künefeler yedim
  • hasır kadayıfı yıllar önce ilk kez burda yiyip müdavimi olmuştum. geçen gittiğimde ise hayal kırıklığına uğradım. maliyet artışı bahanesiyle içindeki fıstık oranı bariz şekilde azalmış. tamam da iki kişilik porsiyonu 55 lira , önümüze getirdikleri tel kadayıftan hallice şey için yine pahalı. ayrıca mekan müthiş kalabalık olduğu için ayakta boş yer bekliyor millet .bundan sebep tatlıyı bitirmenizden itibaren de garsonlar sanki gözleriyle kovuyor. popüler hale geldikten sonra işini bozan yerler listesine eklendi.
  • yok böyle bir şey..o sırada ağzımın suyu akar.
  • simdi birincisi ve en kotusu gaziantep'in gastronomi sehri olmasinin da etkisiyle yiyecegini ye defol git ister bir daha gel ister gelme seklindeki cogu yeme icme isletmeseindeki anlayis burada da mevcut.
    bunu qr kodlu menude icerik ve fiyat yazmamasindan tutun, calisanlarin tavrindan, hijyenden vs. anlayabilirsiniz.
    sonra bir kunefe tepsisi var rahat 4 -5 kisi yiyebilir. ama standartmis bundan asagisi olmuyormus. amac buradan da belli fazla fazla takacak illa. bu yuzden gidecekseniz en az 3-4 kisi gidin, biz iki kisi gittik bu yuzden ziyan olmasin diye kunefe yerine baska secimler yaptik. son olarak menude icerik yazmamasi konusuna gelelim. anladik takacaksin diye fiyat yazmadin da tatlilarin icerisinde ne var ne yok yazsana kardesim. onun da sebebi belli yogun oldugundan eksik veya fazla bir sey koyuldugunda yasanacak problemlerin onune gecmek. biz de tam burada sorun yasadik. muska katmer icin 2 secenek vardi sadece. cikolatali ve fistikli. biz de cikolatali istedik ama icine kaymak koymuslar cikolatayi sadece dis kismina dokmusler. ancak esim kaymak yiyemiyor. bunun menudeki tatlinin basligiyla alakasi yok icine de cikolata koymamissiniz dedigimizde yuz defada zor bizden siparis almayi basaran biyikli garson once tabagi alip iceri goturdu (belli ki kendi de bilmiyor ne sekilde hazirlandigini), geri getirip bunun icinde cikolata var diyip bicakla muska tatlinin ustune bastirip parcalamaya basladi sonra da tatlinin ust kismindaki cikolayla ici karisinca bakin cikolatali diyor. bu kadar sacma bi tavir olabilir mi. biz de dogal olarak daha fazla durmayip mekani terk ettik.
    tatlisi istedigi kadar iyi olsun servisi yavas, calisanlari nezaketsiz ve siparis almayi beceremeyip bizi yorduktan ve musterisini bu kadar umursamadiklarini anladiktan sonra bir daha gidilecek yer degildir.
hesabın var mı? giriş yap