• sırat köprüsünde de ogs ve hgs gişeleri olduğunu görmemizi sağlayan reklam filmidir. adamların ruhunda var para hırsı onu biliyoruz da, bari sonsuz dünyaya bunu taşımasalardı.
  • ülkenin %35'lik kesimini temsil eden diğer kesimi yok sayan ve baştan sona türban, akp seçmeni figürü işleyen nahoş reklam.

    en basitinden o darbeyi türk silahlı kuvvetleri durdurdu. fetö'yü devletin içine siz soktunuz tsk temizledi.

    onun için yemeyin bizi.
  • (bkz: flash tv)

    (bkz: gerçek kesit)

    (bkz: sarı bıyık)
  • erol olçok'u canlandıran kişi bildiğin reha kapsal. saatlerdir düşünüyordum kim bu diye.
  • senelerdir 29 ekim ve diğer önemli günlerde yapılması gereken törenler, resepsiyonlar hastalık, terör eylemi şüphesi ve benzer sebeplerle iptal edilirken, tv kanallarında milletin büyük bir kısmı için önemli olan bu günlerin anlam ve önemini anlatan tek ibarenin ekranın üst köşesinde yer alan bayraktan ibaret olduğu ve bu kavramların içinin boşaltılması için gereken algının fazlasıyla yaratıldığı günlerde yayınlanmıştır.

    yaratılmak istenen düzen, bu düzenin taşıdığı değerler ve karşısına aldığı kesim gayet açık bir şekilde ifade ediliyor artık. ana fikri milletin bütünlüğü ve bölünmezliği olan bir reklam filminde emirlere itaat zorunluluğu olan bu ülkenin yirmi yaşında üç günlük askerlerini vatan haini olarak gösteremezsiniz. reklamın başına koyduğunuz uyarı yazısı hiçbir anlam ifade etmez çünkü reklamı izleyen okuma yazma bilmeyen çocuk ve yetişkin insanların kafasında oluşan algıyı basit bir uyarıyla çözemezsiniz. sürekli olarak yapılan bu tarz ufak dokunuşlarla toplumda kutuplaşma tırmandırılıyor. sürekli dillerde olan dış güçler gibi düşmanlara gerek kalmayacak bu gidişle, düşmanınızı bu bizden, bu değil diyerek kendi içinizde zaten yaratıyorsunuz.

    başımıza sardığınız suriyeliler gibi tası tarağı toplayıp gidebileceğimiz başka bir millet başka bir devlet yok. bu milletin karakterinde de yok fakat göz önündeki resim maalesef ülkenin geleceğiyle ilgili endişeden başka bir şey hissettirmiyor.
  • bir hükümet neden böyle bir reklam yapmak ihtiyacı duyar?

    (bkz: 15 temmuz 2016 darbe girişimi tiyatrosu)
  • afiş faciasından sonra bu sefer başarılı buldum.
  • (bkz: propaganda)
  • içi boş milliyetçilik kokuyor, hitler, goebbels, akpliden beklenmez he he. adamlar akplileri hâlâ günde üç öğün hoşaf içen çarıklı osmanlı köylüsünün reenkarne olmuş hâli sanıyor ya. yahu atı alan üsküdar'ı geçti, siz sözde galata'dan üsküdar'a uçtuğu için iv. murat tarafınca tehlikeli bulunup öldürülen/sürülen zavallı hezârfen'in filminin çekildiği eski türkiye'de yaşıyorsunuz ya lan. uyanın lan geri zekâlılar. öf ya.
  • her yayınında istisnasız gündelik hayatın içinden her şeyi sansürleyen ve sansürü halkı tek tip kalıp içine sokmak için kullanan trt'nin bir reklam arasında denk geldiğim sansürsüz vahşete sahip reklam.

    bu reklam filmini iyi okumak lazım. bir destan üretildi, kendi kahramanlık hikayelerini yarattılar ve bu şekilde milli değerlerde yer alma planlandı.
    reklam filmindeki tespitler:

    1. askere sadece bedenleriyle siper olabilecek mentaliteye sahip insanlar, bu insanlar halkın çoğunu oluşturuyor. sebep ne olursa olsun hangi tarafta olunursa olunsun (reklam filminde çoğunluk kapalı kadınların oluşturduğu güruh dikkatimi çekti) milliyetçilik duygusu benzerdir.
    2. ülkesini korumakla görevli askerler, elindeki silahlarla vahşice insan öldürüyor. reklamda bu sahneler insanların acı çeken yüz ifadeleriyle yere düşmeleriyle uzun uzun vurulma sahneleri gösterilerek iletiliyor.
    3.ömer halisdemir üzerinden tüm askerlerin yerleştirilen fetö askerleri gibi olmadığı vurgulanıyor, ömer halisdemir ile izleyicinin milliyetçilik duyguları pekiştiriliyor.

    yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.
hesabın var mı? giriş yap