• eski trader, şimdilerde bloomberght araştırma müdürü. ekranda rahat ve sempatik tavırları ile göz doldurmaktadır. r harfleri ile arası pek iyi değil, bir de pek kötümser her daim.
  • bu aralar ne anlatsa dinlediğim kişi. çok donanımlı olduğu, sorduğu sorulardan belli.
  • 29 kasım günü üniversitemize gelmiş, gökhan şen ile birlikte, kendisini övmeden başarılarını bizlerle paylaşmış ve 1 saatlik konuşmalarıyla gönüllerimizde yer edinmiş, akıllılığı ve mantıklı (ve realist) önerileriyle de beni etkilemiş kültürlü bir ekonomi insanı.
  • ekonomi ve finans piyasasına ilişkin ana akım medya içerisinde şartların müsaade ettiği oranda en güvenilir ve gerçekçi yorumları aktaran kişilerden bir tanesi.
    başlarda trader geçmişinden ötürü diğerleri gibi maaşlı spekülatörlerden birisi olduğundan şüphe etmiş olsam da, dikkatle takip ettiğim birisine dönüşüverdi.
  • mehmet şimşek ile yaptığı bir saatlik canlı yayında izleyicilerin hiçbir sorusunu sormayıp, mama bekleyen kedi gibi ellerini kavuşturup oturdu öyle. rusya suriye fed papagan gibi aynı şeyleri döndürüp 60 dakikalık yayını eritti sağolsun.
  • akıllı adamdır. ülkeye yağmur gibi para yağarken ekonomi programcılığı güzeldir. kendisi de bu dönemin nimetlerini aynı kanaldan aslı şafak ile gani gani yemiştir. şimdi gün oldu devran döndü 10 senelik gelişmekte olan piyasaların ağzından götünden dolar soktukları qe orgy'si bitti.

    bu ülkede senin hiçbir dahilin olmasa bile dolar 6 oldu dolar 7 oldu dolar 8 oldu dersen herkes senin anana bacına söver. bu abimiz de bunu gördü oldukça güzel noktada topukladı. kalan kariyerinde başarılar diliyorum. lakin kanalı tavşan boku tadında kokmaz bulaşmaz tandansta yayın yapmıştır. işinde başarılıdır lakin başarısı oranında haysiyet sahibimidir emin değilim.
  • ilk uygulanmaya başlandığı dönemde, özellikle açıl sezen’le birlikte kgf’yi mecburi ve yerinde bir hamle olarak anlatırlardı. kgf’nin o zaman sıyrıklarla atlatılabilecek bir krizi stagflasyona dönüştürdüğü ortaya çıktığında ise en büyük kgf eleştirmenlerinden birine dönüşmüştü.
  • az önce habertürk 'te para gündemi programında halkı düşünen ve vahşi kapitalizme hayır diyen duruşu ile gönüllerimize su serpen güzel insan.

    "kanal istanbul vb. büyük projelere para akitilmasindan önce bu zor günlerde hane halkının açlığı ve işsizliği düşünülmelidir" demiştir.
  • az evvel “ekspoze oldu” dedi. evet kendisi londra’da yaşıyor.
hesabın var mı? giriş yap