• sprinter uzmani... hincal uluc'un ertekinle birlikte en has kankalarindan biri
  • sprinterden ziyade atletizm uzmani.. radikal'de yaziyor.. vaktiyle atletizm federasyonu baskanligi da yapmis degerli bir insan.
  • 100 metre dışındaki yarışları sevmeyen bir insan olarak kenan onuk'un "200 metre atletizmin en sevilen dallarından biridir" cümlesine karşılık sadece "hayır" diyerek konuyu kapatmıştır.
  • ibrahim seten'in sabah spor müdürü olduğu dönemde gazeteye kazandırdığı ve halen sabah'ta yazan adam.
    hıncal uluç'un kendi abisi dışında abi diye hitap ettiğini bildiğim tek adam.
    "süreyya ayhan iyi çalışmıyor, medyadan saklanıyor" tartışmaları sırasında ntv'de atletizm federasyonu başkanı mehmet yurdadön'ün de eline vermiştir.
    (bkz: yoktur şu fani alemde bilgi sahibi olmak gibisi)
  • süreyya ayhan ne zaman yüzümü görse kafasını çeviriyor diyerek üzüntülerini dile getiren uzman..
  • olimpiyatları sekizinci kez yerinde izlemek üzere atina'da bulunan, "olimpiyat"a son iki yıldır olimpiyad demeye (ve yazmaya) başlayan, konuyla ilgili iki yıl önce bir de kitap yazmış adam. atletizm antrenörlüğü yapmış, federasyon yönetmiş ve rivayete göre çalıştırdığı atletler bazı uluslararası yarışmalar kazanmıştır. atletizm konusunda bilgili olduğu kesindir, belki çoğu zaman (bunu bilemiyorum) haklıdır da ama yine de oturup kasılmadan konuşabileceğiniz bir adam değildir. yaşla mı ilgilidir, yoksa kişilikle mi bilinmez, adamın dimağında kekremsi bir tad bırakır.
  • kendisine büyük sevgi ve saygı duymakla birlikte, şu vakitte orada canlı yayınlara çıkıyor olmasının en büyük nedeni hıncal uluç'un kankası olmasıdır. hıncal, trt'ye giydirdiği klasik yazılarından bir tanesinde, nejat kök'e bok atarak, yerine isim de vererek cuneyt koryürek'i önermiştir. herhalde şenol demiröz de, hıncal sussun artık gibi bir yaklaşımla, değişikliğe onay vermiştir.
  • elemelerin birinde "şu hesapla finalde koşacak atletlerin en az 8'i siyah olacak" gibisinden tuhaf istatistikler tutan, nejat kökle kıyaslandığında yavan ve yüzeysel kalan, keçinin olmadığı yerde abdurrahman çelebi olabilmiş zat. nerde nejat kök'ün frankie fredericks vurgusu nerde cüneyt koryürek. pöh.
  • konusurken 10 saniyede bir gicik geliyor kendisine, soyle adam gibi bi hohurdese de o da rahatlasa biz de
  • televizyon başında bizleri, olimpiyat stadında ise yanındaki trt spikerini sinir eden ve ısrarla etmeye tuhaf eden bir garip insan...yok, saygımız var tabii amcaya, şu ülkedeki bir kaç olimpiyat yorumcusundan biri diye...ama sabrın sonu nereye kadar...
hesabın var mı? giriş yap