• yıllarca tgrt'de spor haberleri sunup ara sıra kemal belgin ile kolpamsı programlar yapmış olan spiker. bu sene tv8'e geçtiği görüldü. nice badireler atlatan tgrt'de onu aşkın sene çalıştığı için birnevi bayrak adamdı, spor servisine adını verseler yeridir.
  • a spor'a transfer olmuştur.
  • bilgisiz, birikimsiz spor programı sunucusu.
    aynı kanalın kadın sunucularından öğreneceği çok şey var.
    kanal yönetimi de zayıflığının farkında ki, çok fazla program sundurmuyor buna.
  • eskiden beri islamcı kanalların 3.sınıf spor programlarında kariyer yapıp, 3.sınıf gen(el kültür bilgisiyle en son aspor'da program yapan şeyimsi. hele en sonki o iğrenç boyanmış sakalıyla (bıyık ve dudak çene arasındaki hat boyanmış halde) bizi bizden almıştır.
  • 3 günde bir tipsizliğine yeni bir imajla çare bulmaya çalışan spikerimsi. saç uzattı sakal bıraktı sakal boyadı sakal kesti saçı kısalttı şimdi de yandaş bıyığıyla görüntü kirliliğinde tavan yapmıştır. ntvspor gitti iki özet izliycez diye şu tipsizlere kaldık ya ona yanarım.
  • fenerbahçe ile dalga geçmeye çalışan ve bunu voleybol şampiyonluğu üzerinden yapmaya kalkışan zat. kendisine hatırlatalım fenerbahçe’yle aklı sıra dalga geçmeye çalışanların sonu çok da hayırlı olamamıştır. tarihe bakması yeterli. hadi git kumda oyna şimdi.
  • yayında konuğuna soru sorduktan sonra, hemen laptopuna dönüp çocuğunun ödevini yapıyormuş gibi davranan sunucu.
  • saçları boyatmış
  • üst düzey bir spiker değil. bunu kendisi de biliyordur eminim. ancak aspor'da konuşma sesi düzgün olan tek kişi olabilir. bundan sebeptir ki tüm belgesel vs gibi seslendirmeleri kendisine yaptırıyorlar.
  • sunuculuğuna pek bisey diyemem ancak maç spikerligi konsantrasyondan uzak. pozisyonlara geç kalıyor, geç aktarıyor. gol yükselişleri yapay. daha doğrusu tüm spikerler gorevi geregi gol anlatımlarında bi nevi rol yapar ama burada yapmaciklik, zorla heyecanlı anlatma gayreti bariz belli. galatasaray-alanyaspor maçında ortanin emre akbabaya gittiği ve tehlikeli bir poziyon olacağı belli, topla temas edince uyandı. ıkinci yarı onyekuru'nun şutu dışarı gidecek sandı bıraktı (ses tonunda bu vardi), top direkten döndü.. mariano'nun sarı kartı var, faul yapıyor ikinci sarı gelecek; konsantre spikerler hemen sarısı var der.. hakem kırmızıya davranınca yetişebildi. tv'nin 5 metre karşısında coktan anladı dikkatli izleyici mariano'nun atılacağını.. ha şanssızlığı da vardı, yanında maç aktarışı klişeler üzerine kurulu bir yorumcu yer alıyordu.
hesabın var mı? giriş yap