• (#74046909) entrysinde ırkçılık kusmuş faşo.
  • tanım: yana yakıla çeşitli formatlarda "arkadaş" arayan ve bunu yaparken "dişi" olmasının yarattığı düşük eşiği kullanan bir suser.

    ilgi cekmeyi çok seviyor olsa gerek ki daha önce kendi fotoğrafını paylaştığı, filanca mekandayim gelecek olan var mı? dediği başlıklar açmıştır.

    peki bu entry neden yazıldı?

    bu suserın kendi fotoğrafını paylaşarak formata yine tecavüz ettiği bir başlıkta format eleştirisi yaptığım için, "formata uymadığım gerekçesiyle" çaylak yapıldım. bu suser ise formata tecavüz etmeye devam etti.

    sözlükte kimlere ne yetkiler verildiğinin, ve bu yetki verilen kişilerin nasıl profilde kişileri kayırdığının bilinmesi açısından bu entryi girdim.
    muhtemelen kayırma mekanizmasından dolayı bu entry ve hatta ben uçurulabilirim.

    not: birisi uyarmış olsa gerek, suser tüm ilgi çekme amaçlı, format dışı entrylerini silmiş.
  • bana bir mesaj atabilir mi dediğim suser.
  • kendisiyle tanışma şerefine nail olduğum yazar.
    nick altına yazılanların aksine oldukça nazik, kendi içinde tutarlı bir şahıs. özünde iyi bir insan olmasına rağmen fiziki olarak da oldukça alımlı birisi.
  • hakkında yazılanların çoğu bir takım amaçlar dahilinde, ve fakat iyi niyet dışında yazılmıştır.

    şairin bir elinin sağ cebinde bir elinin sol cebinde olması gibi bir yarısı anadolu çomarı bir yarısı orta doğu varoşu olan ülkemizde insanlar çoğu zaman kendi içlerini rahatlatmak için türlü türlü yollara başvuruyorlar.

    iyi bir insandır, cupid küp gibi, kaşıkçı kristali gibi
    hatundur kendisi.
  • kendisi psikolojik bir vakadır. zamanında sözlüğü instagram gibi kullanıp açtığı saçma sapan başlıklara kendi fotoğrafını atıp "bugün yine çok güzelim ihih" diyerek entry giriyordu. kendisi düzelmiştir diye hakkında yazdığım entryi silmiştim fakat yanılmışım düzelmemiş. birbirinden saçma, ötekileştirici entryler yazmış yine.

    ne kadar psikolojik bir vaka olduğunu anlamak için kendisini biraz inceledim. gözlemlerim şöyle:

    bu entrysinde cilve yapmayı bilmeyen kadın için "ruhunda kadınlık yoktur" ifadesini kullanmış. yani cupid için kadın demek, cilve yapan, cinsiyetiyle öne çıkması gereken bir varlık anlamına geliyor.
    silerse diye ss

    bu entrysinde profil fotoğrafı koyarak hem gizli olmak hem de görülmek, ilgi görmek istiyormuş. ben demiyorum kendisi diyor. bir de diyalektik demiş. diyalektik kelimesini ilk defa duyduğu için cümle içinde kullanmak istedi herhalde.
    silerse diye ss

    bu entryde "ezanın okunmaması gerekliliği"nden bahsetmiş.
    silerse diye ss

    bu entrysinde kendisi kısa boylu ve 30 yaşında olduğu için bir nevi kendi kendini övmüş. sanırım yaşı ve boyuyla alakalı kompleksi var.
    silerse diye ss

    yaşı ile alakalı kompleks yaptığı entryler 1 2 3 4

    bu entrysinde kas yapan erkekler ancak instagram'da squat poposu fotoğrafı atan kızları bulabilir demiş. ilişki koçu cupid'ten inciler *
    silerse diye ss

    falcıya 500 tl para bayılmış. *
    silerse diye ss

    bu entrysinde neresinden başlayacağımı bilemediğim mide bulandırıcı tavsiyeler serisi yapmış. yorumu başkalarına bırakıyorum.
    silerse diye ss

    bu entrysinde göz doktoruna 750 tl para verdiği için baya bir üzülmüş. eczacıdan damla isteseymiş yeterliymiş. bunu diyen falcıya 500 tl para vermekte sıkıntı görmüyor *
    silerse diye ss

    21 yaşından küçükler ekşi sözlük'e girmemeliymiş. girdiğinde uçurulmalıymış.
    silerse diye ss

    bu entrysinde eşofman giyen erkeklerin kendine tarz yaratamadıklarından bahsetmiş. kendisi adet bir moda duayeni.
    silerse diye ss

    bu entrysinde "kadınların seks dışında bir işe yaramaması" başlığına "yemek ve temizlik" de yapıyor yazmış. kendisi de bir kadın bu arada.
    silerse diye ss

    bu entrysinde kitap pahalı diye satın alamamış. sözlükten birisi de buna hediye edivermiş. söylediği kitabın fiyatı dnr'da 42 lira. hatırlayın kendisi falcıya 500 tl verdiğini söylemişti. *
    silerse diye ss

    kendisinden akıllara durgunluk bir ilişki entrysi
    silerse diye ss

    bu entrysinde şişman bir kadınının zayıflama merkezinde çalışması ona güvensizlik veriyormuş.
    silerse diye ss

    kendini övdüğü bazı entryler 1 2

    bu entrysinde müzikle şiir okuyan kızlar için "kıro" ifadesini kullanmış.
    silerse diye ss

    kadınlar başkalarının mutsuzluğundan beslenen enerji vampirleriymiş. laflara bak * kendisi nasılsa kadınları da öyle görüyor besbelli.
    silerse diye ss

    mizah şelalesi
    silerse diye ss

    hollywood'taki kadınlarla türk kızlarını karşılaştırdığı entrysi
    silerse diye ss

    daha uzar gider bu liste. kendisi insanları yargılamayı seven, ilgi açlığını her zerresinde hisseden bir tiptir. yazdığı entryleri de silip sürekli kaçmaktadır.
hesabın var mı? giriş yap