• smile adsl'in yeni ismiymiş efendim. faturalarının üstünde yazan http://www.dsmartnet.com/ adresine girilmeye çalışıldığında ise go daddy sayfası açıldığından, ciddiyetleri ilk günden anlaşılmış.

    yaptıkları açıklama ise şöyledir efendim;

    değerli smile abonemiz,

    öncelikle, smile markasıyla sizlere sunduğumuz telekomünikasyon hizmetlerine gösterdiğiniz ilgiye teşekkür etmek isteriz.

    bu hizmetleri almakta olduğunuz doğan iletişim elektronik servis hizmetleri ve yayıncıklık a.ş. (smile), 30.04.2012 tarihinde tüm aktif ve pasifiyle (türk ticaret kanunu'nun 451. maddesine uygun olarak) şirketimiz doğan tv digital platform işletmeciliği a.ş.'ye (d-smart) devrolarak birleşmiştir. bu çerçevede, internet servis sağlayıcılığı hizmetlerine ilişkin "smile" markası, daha mükemmel ve yenilikçi bir anlayışla hizmet sunma felsefesi doğrultusunda "d-smart net" olarak değiştirilmiştir.

    bu tarihten itibaren, size sunmuş olduğumuz hizmete ilişkin tüm fatura ve bilgilendirmeler, "d-smart net" ismiyle size ulaşacak ve sahip olduğunuz haklarda (yararlandığınız kampanya şartları, fatura bedeliniz vs.) hiçbir değişiklik olmayacaktır.

    önümüzdeki dönemde, kaliteli hizmet anlayışıyla sizlere daha zengin bir dijital yaşam sunmaya devam edeceğimizi bilgilerinize sunarız.

    saygılarımızla,

    ali güven
    d-smart icra kurulu başkanı
  • bir de bu adresi var wp ile yapılmış. muhtemelen resmi sayfası değil.

    http://www.dsmartnet.net/
  • adını değiştirdiğinin farkına varana kadar haberim olmadan adıma abonelik açtılar sanıp neredeyse kalp krizi geçirdiğim firma. d-smart faturanız ekte diye mail mi atılır lan itoğlu it.
  • soyguncular. başka bir şey değil. gecikme bedeli olarak faturalarıma 15 lira yansıtan paragöz, batasıca kuruluş. temmuz bir gelsin, sizden kurtulmak şeref olacak.
  • fiber internet diye bişi çıkarmış şirket. ben de zannettim ki fiber internet altyapısı falan yaptılar. meğer türk telekom fiber altyapı yaptıysa bu paşalar da o altyapıyı kullanıp fiber internet sağlayacaklarmış bana. e sormazlar mı adama sen türk telekom'un altyapısını kullanıyosan ben neden senden hizmet alayım? sorun çıktığında bürokrasi zincirini uzatmak için mi?
  • biraz az yiyip dogru duzgun bir reklam ajansı ile çalışması gereken firmadır. o oyuncular ne öyle kesik kesik, vurgu ve duygu yoksunu konuşmalar, ebleh bakışlar.. 50tl yevmiye ile bu kadar oluyor demek ki.
  • ttnet ten sonra evime bugün bağlattığım,
    ttnet ile aynı hızda (8 mbit) olmalarına rağmen çok daha hızlı internet bağlantısı sağlayan servis sağlayıcı.
    pazartesi sabah başvuru yapmıştım bu akşam bağlandı. dsmart ile birlikte bir de kampanyaları var ki şahane oldu.
  • smile adsl'den beri aynı olay. bunların müşteri hizmetlerine ulaşılmaz, 15 dk telefonda bekletilirsiniz. rekorları da 30 dk olması lazım çok inat etmiştim. kalitesi iyidir, ttnet'in altyapısını kullansa da hız olarak daha bonkördürler filan ama müşteri memnuniyetsizlikleri hat safhada. taahhüt bitsin, hızından, kesintisizliklerinden memnun olmama rağmen direk kapattıracağım.

    edit; yeni bombaları da aşağılarda geldi zaten, katmerli kapattırırım artık, yaka silktim çık ulan hayatımdan.
  • smile adsl ve d-smart'ın birleşiminden daha da kaliteli bir hizmet verilebileceğine inanılan ancak sanılanın çok çok aksine berbat bir hizmet veren internetimsi bir oluşum.müşteri hizmetlerine bile ulaşamıyorsunuz.hizmet aldığım telefon numarasını tanımayıp müşteri hizmetleri bile herhangi bir görevli ile görüşemeden otomatik olarak telefonu kapatıyor.derdinizi anlatabileceğiniz hiç bir görevlisi yok!

    edit: twitter'dan ulaşmaya çalışın efendim daha kolay.
  • ttnet ile olan taahhütümün bitmesine sayılı günler kaldığını bi şekilde öğrenip harıl harıl bana ulaşmaya çalışan yetkililere sahip kuruluş. en son 8mbit sınırsız + maxi pakete 60 lira fiyat çektiler. kulağa çok da kötü gelmiyor aslında ama tabi kullanan birinden tecrübelerini falan duysam daha süper olabilir.
hesabın var mı? giriş yap