• rapçi. adı ozan erdoğan, 1988 doğumlu. raziel nisroc ve mozole mirach ile sert ünsüzler ep albümünü çıkardı. kendine ait, barış için savaş ve risk bağımlısı albümünü çıkardı. daha sonra, patron ile birlikte aksi istikamet albümünü çıkardı.
  • yaptıgı beatlerle sizi dinlendirebilen tek rapci ve ayrıca rapin en iyisi sesidir..
  • bu yıl içerisinde da poet & patron albümünün ikincisini çıkartacak olan müzisyen.

    reset magazin in kendisiyle yaptığı bir röportaj da mevcut.

    http://www.resetmagazine.net/…dapoet-roportaji.html
  • sağlam kalemli, yazdıklarıyla ve ses tonuyla kendini dinlettirebilmeyi başaran, hiphoplife freestyle king ünvanı sahibi, yetenekli beat maker/rapper.
  • her ne kadar kendine seçtiği nick çok amatör ve ilk akla gelenlerden olsa da müzisyen kimliğiyle bu açığını kapatmayı başarmış yetenekli insan. mc kimliğinden çok prodüktör kimliğini ön planda tutuyor olması bence onun için isabetlidir. beatleri gerçekten çok az underground rap prodüktörünün yapabileceği bir işi başarır, size gerçek anlamda keyif verir. bu piyasada hep var olmasını istediğim bir kaç insandan biridir, iyi ki var ve durmadan üretmeye devam ediyor.
  • türk yeraltı rapinin en sağlam beatmaker'larından biridir. güzel bir ses tonu, çoğunlukla ağır olan flowuna uygun kurşun kadar ağır sözleri vardır. sert ünsüzler albümünün prodüktörlüğünü üstlenerek türk yeraltı rapinin beatmaking çıtasını bir anda kat kat yükselterek efsaneleşmiş, risk bağımlısı ve patron ile yaptığı ortak albümü aksi istikamet ile her konuda doruğa ulaşmıştır. son albümü selam dünyalı'da daha rahat davranmış ve ortalama bir albüm ortaya çıkarmıştır. ancak bu adamın ortalama performansı bile çoğu mc'nin en iyi performansından kat kat iyi olduğu için mesele yok.

    tavsiye ettiğim şarkıları şunlar:

    risk bağımlısı (intro), risk bağımlısı, boş (part 2)*, yarın yok bugünde (feat. raziel nisroc), susma (feat. raziel nisroc) ve bütün aksi istikamet albümü.
  • 2 yıl önce çıkardığı selam dünyalı albümü bugüne kadar dinlediğim en orijinal rap albümüdür diyebilirim. tabi bunu söylerken sagopa kajmer ya da ganster rapçilerle karşılaştırıyorum. albüm bu müzik türüne olan tüm önyargıları aklınızdan siliyor. yakında poetika adlı albümü çıkacak ve galiba bandrollü bir albüm olacak. ayrıca ara sıra instrumental albümleri internete veriyor, yeteneği konusunda bir fikir verebilir. tavsiye ettiğim şarkısı ise rüzgar. neyse bu kadar övdükten sonra yakın bir zaman içinde çıkaracağı albümde hala "sahte arkadaşlar" geyiğine devam ederse kendisini umut sarıkaya'ya havale ediyorum. (bkz: #15493565)
    buradan niye mi umut sarıkaya'ya bağladım? şöyle söyleyeyim; umut sarıkaya nasıl ki "yazıları karikatürlerinden daha iyi olan" karikatürist ise da poet' de aynı şekilde "instrumental albümleri normal albümlerinden daha iyi olan" bir müzisyendir.
  • yeni çıkartacağı albüm hakkında röportaj veren rapçi.

    [ http://www.youtube.com/…ature=player_embedded#at=93 da poet poetika albümünü anlatıyor.]
  • 8 mayıs 2011 'de poetika albümünün lansman konserini yapacak olan allah'ın sevgili kulu, mübarek insan.
    (bkz: #23081439) ' de bahsettiğimden yola çıkarsak bu çıkaracağı albüm bizim gibi alternatif dinleyen kişileri mest edeceğe benziyor.
    türkçe rap açısında değil de türkiye açısından ele alırsak bana göre çok kaliteli müzikler yapan bir kişidir, söz yazarlığı da fena değil hani. *
  • yeni albümü poetika 6 mayısta tüm müzik marketlerde satışa sunulacaktır. ekşi sözlük gece marketlerde yatan tim sundu.` :çok kötüydü ya`` :neyse ibret olsun`
hesabın var mı? giriş yap