• twitter'da fake hesaplardan reklamını yapıyorlardı. dün de televizyonda reklamları dönmeye başladı. tanıtım için fake hesap kullanılması zaten yeterince irrite edici ama televizyon reklamları onlardan da beter çıktı.

    ekmek arasında ince iki kat tavuk köftesi, peynir, domates, marul ve mayonezden oluşan yeni mcdonald's sandviçi imiş.

    mcdonald's sitesinde besin değerleri yazmıyor. içinde ne kadar sodyum var, kaç kalori vs belli değil. süt gibi standart bir ürünün bile besin değerlerini sitesinde yazan mcdonald's, daba daba burger'in besin değerlerini ilan etmemiş.

    mcdonald's ne idüğü belirsiz bir şeyi yememizi bekliyor bizden. daha çoook bekler...
  • - - spoiler- -
    rezalet bir şey. ben yedim. siz yemeyin
    - -spoiler - -
  • hamburger ekmegi arası double schnitzel. mcdonalds tavukburgerlerindeki lezzet yok duz banvit schnitzel gibi bir şey. ekmek boyutu ve genele bakarsak doyurucu. rezalet denemez ama standart bi schnitzel işte. tam bir fakirdoyuran f/p ürünü.
  • inanılmaz iğrenç f/p olması imkansız olan hamburger, o performansın değeri 3 lira falan çünkü. a-101’den alacağınız en ucuz marka nuggetları ekmek arasına koyarak çok benzerini evinizde hazırlayabilirsiniz. içindeki tavuk zira bir tavukburgerde bu zamana kadar yediğim en kötü tavuk.
  • o ismi öneren, tartışan ve beğenen insanları düşündükçe insanın ne kadar beceriksiz olabileceğini anlamamı sağlayan fastfood artığı.

    daba daba doy ne ya, mcdonaldsta kafası çalışan bir kişi "bu ne abi" diyemedi mi?

    neyse yemeyiz olur biter.
  • reklamını sempatik bulduğumdur
  • tadı iğrenç olan burgerdir. paranızla rezil olursunuz.
  • ilk çıktığında menüsü 9.95 olduğundan uygun bir doyma seçeneğiydi ama artmış fiyatı ekmek arası şinitzele verilmez o para, kaldı ki bana orospu çocuğu eski sevgilimi hatırlatıyor diye mc donald's a bile gitmiyorum o ayrı ama değmez.
  • aklıma düşünce başlığı var mıdır acaba diye gelip, altında tek bir olumlu entry göremediğim favori mc donald's burgerimdir.

    bence tadı gayet iyi. 10 liraya güzel bir menü geliyordu çıktığı ilk zamanlarda ve öğrencilik maddiyatıyla ucuz, yenebilir ve karın doyurucu olduğu için beni ziyadesiyle tatmin ediyordu*. fiyatı git gide arttı tabii, şu an ne kadardır bilmiyorum. ama "rezalet" denecek kadar da kötü değil ya. kendi damak tadımdan şüphe ettirdiniz, bu ekşi beni çok üzüyor artık*.
  • bir kere yedim. yemez olaydım. arkadaşların önerisi ile almıştım. öğüre öğüre ama belli etmemeye çalışarak yedim. yarısını da bıraktım. denemeyin bile çok kötü.
hesabın var mı? giriş yap