• kalite olarak çin malı motosikletlerden oldukça iyidir. çok yaygın olmasa da kesfedenler tarafından pek bir sevilir. türkiye distribütörü motomaxtir.
    insanı yarı yolda bırakmaz ama insan onu yarı olda bırakabilir (bkz: evet o benim)
  • bir kore markası olup, scooterlarında kullanılan motor kymcodur. sağlam, dayanıklı ve kesinlikle çok performanslı maxi scooterlar üretir.s2 250 freewing modeliyle aynı gün icerisinde 450 km yol gitmişliğim vardır (2 kişi), güven verir ve 140km sabit hızda sıfır titresimle sehirler arası yollarda konforlu ve hızlı bir yolculuk yapmanıza olanak sağlar. inanılmaz büyük bagajı ve malzeme kalitesi gözardı edilmemelidir. söylenebilecek tek olumsuz şey, hemen her maxiscooterda oldugu gibi üzerinde stanart gelen lastikler orta kalitelidir, kesinlikle üst kaliteli bir marka ile değiştirilmelidir..candır canandır.
  • haftasonu 250cc'lik roadsport modelini test ettim ve arkadaşıma rica minnet masaj yaptırmaktan bir süreliğine kurtuldum.
    tüm kemiklerim rahatladı valla, hele süspansiyonun görünürde var olması da istanbul'un çatlaklı asfaltında bile böbrek taşlarımı dökmeme yardımcı oldu.
    bir de uzun süre daelim daelim diye muhabbeti olunca sanki şekersiz ciklet markası olsa daha iyi iş yapardı gibime geldi.
  • daystar 250 modelini yakışıklı bulduğum ancak kalitesi ve ikinci el piyasası hususundaki kuşkularım dolayısıyla yanaşamadığım fakat yine de mümkün olsa da bir test sürüşü yapsam dediğim markadır...
  • bu koreli arkadaşın, hem ismiyle hem de renk seçenekleriyle kutu meyve suyunu anımsatan aroma adında 125 cc'lik bi modeli var ki, sapanca gölü çevresinde artçı olarak bindiğim 50-60 kilometrelik bi sürüş sonrasında, boynumdan sırtıma belimden bileklerime kadar ağrımayan hiçbir yerim kalmadı. bisikletimle 500-600 kilometrelik turlar yapıyorum da, arkamda 20 kilo yük taşımama rağmen çok daha konforlu seyahat ediyorum. diyeceğim o ki, ille 125'lik scooter alacaksanız da milleti yaka paça arkanıza oturtmayın, motordan soğutmayın. bisikletçinin bile minimum bi konfor beklentisi var efendim...
  • roadwin 250 r sahibiyim sorularınız varsa mesaj atabilirsiniz
  • güney kore malı motorsiklet markasıdır.
hesabın var mı? giriş yap