• japon adı verilmiş ancak %100 yerli ve milli multimedya sistemleri üreten firma. isim türk'ün totosundan çıkma, yerliliği ondan. sistemler shenzhen civarındaki 3. sınıf imalatçıların defolu ürünleri muhtemelen. açılış ekranındaki logoyu biz yaptık ama paintle.

    bu markadan ve ürünlerini kullanan otomobillerden uzak durun. beş para etmez.
  • web sayfasi bol makyajli, 'aman uzak durun' dedigim firma. yerli-milli yani yok. civata baglantilari haric, urunun tamami cin baglantilidir.
  • koskoca suzuki markasi, vitara araclarinda bu markanin tasarimlarini nasil kullanmistir anlam veremiyorum. madem bisey yaptiniz urunun hakkini verin, tasarimini bitirin oyle cikin piyasaya. donanim kotu surekli araclar serviste, yazilim android ama çop, dusunsenize tr den bir firma cikmis suzuki icinde infotainment urununu kullandirtmis, adamlar utancindan referanslarinda detayini bile paylasamamislar. bakin. bir startup firma icin bir dramdir bu. yazik, madem bir is yaptiniz duzgun yapin.
  • 2016 fiorinomdaki multimedya sistemi.
    bluetooth’u bozuldu (üzgün smiley)
    kimse yapamıyor.bi yazılımla kurtarılabilir olduğuna inanıyorum. bilge kişilerden sorunumun çözümüne yeşil ışık yakmalarını bekliyorum...
  • şirketin kurucusu türk bir kadınla evli olan japonyalı endo takashi. türkler şirkete ortak olduktan sonra eşini alıp ülkesine dönmüş. bizimkiler de şirketin ismini değiştirmeye gerek duymamış. yani sanıldığı gibi şirketin ismini türkler koymamıştır. bilginin kaynağı genel müdür ömer akdeniz.
  • kronik problemlere sahip multimedya cihazları üreten firma.

    hyundai i20 model aracımda bu markanın multimedyası var. bir senedir geri görüş kamerası ile radyo bir çalışıp bir çalışmıyordu. 1 aydır hepten gitti. işin kötüsü sorunun kronik olmasına karşın teşhis ve çözümü bulamamam. en son daichi merkezini aradım onlarda teşhis için 400+ kdv sonrasına bakarız dediler. ucu açık yani, artık kaça patlarsa vicdanlarına kalmış.

    yani insan bu kronik sorunu teknik servislerine iş çıksın diye bilinçli tasarladıklarını düşünmüyor değil. bu gibi kronik sorunların garanti kapsamında olması gerek. zira kullanıcı hatası olmadığı aşikar.

    ayrıca hyundai i20 arabamdan bile sıkıldım bu yüzden. kendilerini de esefle kınıyorum.

    bir de işin uzmanı yahut bu vakayı tecrübe etmiş suserlerin yönlendirmeleri olursa kendilerine müteşekkir olurum.
hesabın var mı? giriş yap