• eğer arkadaşlarla eğlenmeye ara verip insanlarla ilgilenbilirlerse, hamburgerleri ve patatesi gayet güzel hamburgercidir. beklemeye alışkınsanız, gidin yiyin çünkü böyle giderse yakında yiyemezsiniz. fiyatları da uygun denilebilir.

    not: imlah
  • dailywich'in kardeşi olarak caddebostan plaj yolu sokak'ta açılmış olan yeni müessesedir. ahşap dekorasyonu ile kadirağa sokak'ın köşesinde yerini alan bu mekan kurucuları tarafından garsonluktan motor kuryeliğe kadar her işi yaptıkları amatör ruhla işletiliyormuş. özellikle smoke burger'ını denemenizi tavsiye edeceğim bu yerde fiyatlar şuanda uygun bir seviye tutulmuş. kendilerine hamburgerin yanında gelen patates porsiyonunu biraz daha arttırmaları yönünde ufak bir tavsiyede bulunmak isterim. şuan için en büyük eksileri bana göre servis konusunda yavaş kalmalarıdır bunun dışında gidip deneyerek bir şans vermeniz gereken hamburgercidir.
  • uzun zamandır yediğim en en güzel hamburgere sahip caddebostandaki mekan. malzemeden kırpmadan yaptıkları hamburger gerçekten çok başarılı. ekmeğinden sosuna kadar herşey özenli seçilmiş, hemen fark ediyorsunuz mekandaki garsonlar da oldukça ilgili ve hızlı. kesinlikle deneyin.

    tek handikabı var, üst kata ızgaranın kokusu çok geliyor, illa dışarıda oturmanız gerekli.

    not: tuborg,bomonti,heineken,carlsberg vs biraları mevcut.
  • caddebostan plaj yolunda bulunan burger ve steak house'dur.

    plajyolundan caddeye doğru yürürken, burnumuza gelen leziz ızgara kokusu ile kendisini farketmemizi sağlamış, denesek mi bi acaba? diye girdiğimiz ve memnun ayrıldığımız işletme olmuştur.

    ben daily burger'i seçtim. ekstra peynirli olsun istedim. köftesi gayet başarılı ve lezizdi, orta pişmişti ve suyunu kaybetmemişti. yeşillik, domates ve kırmızı soğan vardı içerisinde. tepsi içerisinde bolca patates kızartması ile geldi. porsiyon gayet doyurucuydu. daily burger için tek eleştirim; ekmeğin yavan olmasıydı. ekmeği özel yapımdı ama malesef etin lezzetini bastırıyordu yavanlığıyla. burada daily burger 16tl'ydi.

    sevgilim köfte denemek istedi, ahşap steak servisi üzerinde geldi köfteleri, ızgara domates ve ızgara çarliston biber ile birlikte. patates kızartmasını da unutmamışlar. ondan da denedim. köftelerin içleri sulu sulu, tam kıvamında pişmişti. hamburger köftesi ile eşdeğer bir lezzeti vardı. fena değildi.

    biz gittiğimizde sadece amstel ve efes biraları kalmıştı, tabii ki amstel söyledik.

    servis personeli ise çok ilgili, güleryüzlü, samimi kişiler. teşekkür ederiz kendilerine.
  • istanbul'un anadolu yakasının herhalde en iyi burgercisi...
  • gerçekten çok lezzetli burger'ları ve patates kızartmaları olan mekan fakat sevildi ve tutuldu diye, birden bire tüm burger'ların fiyatlarına 5,50 tl zam yapmalarıyla kalbimizi kırıp bizleri kendisinden uzaklaştırmıştır.
  • şimdilik sadece anadolu yakasında şubeleri bulunan, über lezzetli hamburger yapan zincir...
  • bunların libadiye şubesine gidiyorum. her gittiğimde farklı para veriyorum aynı hamburgere, anlamış değilim.

    tadı da çok oynak, denk gelirsen şahane, gelmezsen meh.
  • maltepe şubelerinden sipariş verdim, hastası oldum. hızlı yiyen ağzıma tüküreyim, keyfi kısa sürdü...
  • american burgerlerini pek bi beğendim umarım bozmazlar.
hesabın var mı? giriş yap