• sagolsun kanzuk'un yeni buyurdugu kural.
  • türk halkının matematik bilgisinin yetersiz olduğu varsayımı ile yapılmış bir açıklama. bir saatte, sunucudan hiç hata alınmaz ise, 120 entry silinebiliyor. 5 saat boyunca entry silmeye çalışan biri en fazla 600 entry silebilecek. bir yerden sonra da sıkılarak bırakacak. entry'ler de silinmeden sözlükte kalmaya devam edecek. bu yapılan ise yönetimin geri adım atması olarak görülüyor. gayet manipülatif bir hareket.
  • (bkz: skandal)
  • serefsizliktir. sirf bu yuzden bile entry silmek lazim amk. dalga mi geciyonuz bizle ya ?
  • 1 dakikada 3 entry girmesi sorun olmuyorken, 1 dakikada 2 entry silme kısıtlaması nedir anlamış değilim? köprü trafiği gibi galiba bu sitenin server trafiği ,avrupa -anadolu açık , anadolu -avrupa kapalı .
  • --- hesaplayman adam mode on ---
    beyler bununla birlikte toplam 2142 adet entry'm var benim. yani 2142/2= 1071 dakikaya ihtiyacım var toplam entrylerimi silmek için.

    1071/60 = 17,5 saat etmekte kendisi.

    yani oturup da ulan ben de entry'lerimi silmek istiyorum desem;

    17,5 saat boyunca 1 dakika süresinin dolmasını bekleyerek reaksiyon saniyeleriydi, yeme içme molasıydı işin içine katmadan ancak silebiliyorum.
    --- hesaplayan adam mode off ---
    afferim, çok iyi düşünmüşsünüz. valla kurtun aklına gelmez böyle çakallık. bravo.
  • saatte 120
    10 saatte 1200
    24 saatte 2880 entry silebiliyorsunuz. nihayetinde her bir sil komutu database ile bağlantı kuruyor ve size sonucu getiriyor. zaten yeterince yük var site üstünde, dakikada 2 entry bile bana göre çok.

    seri halde 5. girdiğiniz entry'de de çok eskiden beri sistem size sakin ol mesajı veriyor. ben bu uygulamada bir art niyet göremedim. eğer bu art niyet ise seri entry girme anında verilen uyarıda art niyetlidir.

    bugünlerde arka planı bu kadar yoran kullanıcılarda bi zahmet daha sakin hareket etmeyi hazmetsin. silme demiyor, sil ama biraz daha "sakin ol ve benim sistemimi bu denli kasma" diyor.
  • (bkz: mini cakal)
hesabın var mı? giriş yap