• ekümenopolis'in yola ilk çıktığı yerde gün sayan, iskender savaşır gibi bir güzel adamın önderliğinde hayat bulmayı bekleyen, kıymeti çok sonra anlaşılacak projedir. şu an projemefon'da seni bekler:

    http://www.projemefon.com/proje/detay/442/3011

    ayrıca radikal'de ayrıntılı bir mevzubahisi de var:

    http://www.radikal.com.tr/…id=1097855&categoryid=82
  • bir paket sigara ve bir 50 cl'lik biradan feragat ederek de destekçi olunabilir. maksat kervan yürüsün, iyi şeyler de yapılıyor olsundur. hiçbir şey yapamayanların da sağa sola yaymak gibi bir tık faaliyeti de makbuldür.
  • nihayet çıkıyor ilk sayı, kapağını bile gördük çok şükür. kapaktaki o retro hava güzel mi değil mi bilemedim ama içerikle uyuma göre karar vermek en iyisi herhalde.
  • 2012 yazında sözde her hafta çıkacak toplam 52 sayı için 200 tl ödeyerek abone olduğum, 2012 sonhabarı boyunca gönderilen 5'er tl'lik ilk 3 sayısından sonra gönderimi duran proje. az önce google üzerinden kitap lansmanı ve sergi açılışına davet göndermeleri üzerine akıbetini sorayım dedim. karşı tarafın mağdur edebiyatı yaparak hiçkimseyi mağdur etmediklerini iddia ettiği yazışmanın tüm detaylarına girmiyorum. özetle ekonomik sıkıntılar nedeniyle dalgın sular çizgi roman dergisinin basım ve gönderimi durmuş. aboneleri bilgilendirmeye gerek bile duymamışlar. "ciddi bir rahatsızlık duyuyor" isem iskender savaşır ile iletişime geçebilirmişim. kendisiyle iletişime geçtim elbette ama henüz yanıt alamadım.

    edit büdüt: iletişime geçmem söylenen kişiden geridönüş olmadı. dalgın sular e-posta hesabını yöneten ve projede gönüllü olarak yer aldığını söyleyen kişi, tarafıma bugün 180 tl geri ödeme yaptı. açıkçası, proje sahibinin umursamazlığını görünce geri ödeme yapılmasını hiç beklemiyordum. gönüllüyü takdir ettim. arzu eden aboneler, dalginsular@gmail.com adresine banka hesap bilgilerini göndererek kendilerine geri ödeme yapılmasını isteyebilirler.
  • savaşır'ın başlattığını yetiştirdiği güzel insanlar tamamlıyor. 8. sayı çıkmış.
    ''her boşluğun taşardı sokaklara
    inatçı düğüm gibi, hiçbir yardım eli uzatmadan''.
    sanırım çıkış haftası da öncülerinden birine güzel bir doğum günü hediyesi olmuştur.
hesabın var mı? giriş yap