• istiklal caddesinde ağa camii'nin bulunduğu sokakta(hani şu beatles cafe'nin de olduğu) yer alan öksüz doyuran lokantası. bu zamana kadar hiç entry girilmemiş olması ilginç olmakla birlikte, burada çorbalar 1 tl, pilav 1 tl, makarna 1 tl. et yemekleri ki, hiçte öyle çirkin değil aksine çokta lezizler; 2 ila 2,5 tl arasında. su 50 kuruş, kutu meşrubatlar 1,5 tl. tatlılar ise baklava, kadayıf, ekmek kadayıfı, supangle ya da fırın sütlaç olmakla birlikte 1 tl'ye satılıyorlar. beyoğlu'nun en güzel öğrenci ve esnaf lokantasıdır kanımca. özellikle saray kebap ve izmir köfteyi şiddetle tavsiye ederim. çorbasını hiç içmedim. tatlıları et yemekleri kadar lezzetli değil, ekmek sınırsız ve taze. tabii mekana gidecek arkadaşlara nacizane önerim, travestilerden, tarlabaşı'nda oturan kürtlerden ve gariban zenci, hintli, romen göçmenlerden korkuyorsanız; gitmekten vazgeçin.
  • istiklal civarında on numara esnaf lokantası. üç kişi karnını tıka basa doyurdu, hesap 15 tl. öyle sahtekar yerlere para dağıtmamak lazım bence. yeri atıf yılmaz caddesi'nin aşağısında.
  • (bkz: beyaz lokanta)
  • kalite orta, lezzet fena degil, yağı falan midemi yakmadı, servis calısan tavrı rahatsız etmiyor porsiyonlar biraz az ama fiyatlar bu ortama gore sahane...
hesabın var mı? giriş yap