• hakkında şu güne kadar hiç entry girilmemiş olmasına şaşırdığım ancak bir yandan da ilk entry’i giriyor olmanın sevincini yaşadığım youtuber.

    videolarını ilk zamanlardan beri takip ediyorum, önceleri makyaj ve güzellik ile ilgili içerikler üretirken artık daha çok vloglara ağırlık vermeye başladı. ailesi ve arkadaş çevresini vloglarda izledikce -özellikle erkek arkadaşı uğur’la olan anlayışlı, destekçi ve sevgi dolu ilişkisi- damla’yı daha da çok sevdim. kanalında bulunan, kız arkadaşlarıyla yaptığı temizlik videosu, yılbaşı partisi, ev dekorasyonu fikirleri ve sohbeti aşırı samimi. yakın arkadaşı maral’ın da kamera önüne çıkmaması, sadece arka planda dahil olması, ancak damla’ya olan daimi desteği çok tatlı. bence damla da arkadaşları, kamera arkasında da önünde oldukları gibi. bu açıdan biraz görkem karman’a da benzetiyorum, bence görkem’in boşluğunu bu kız dolduracak.

    ayrıca uğur’un arkadaşı fuat’ı da ikisinin vloglarında izlemek çok keyifli! kesinlikle o da bir youtube kanalı açmalı!

    bu arkadaş grubunu birer friends karakterine benzetecek olursam, fuat kesinlikle joey olurdu! temizlik takıntısıyla damla monica, uğur da tabii ki chandler! maral da phoebe!

    bundan bir yıl önce gökçe yıldırım’ın evinde çektikleri bir video vardı, orada damla henüz 100,000 aboneye ulaşmamıştı ve gökçe biraz da bıyık altından “yakında olursun yüz bin” falan demişti. damla şimdi o sayıyı ikiyi katladı ve kanalı giderek büyüyor. gökçe ile de sanırım eskisi da kadar görüşmüyorlar. ben gökçe’nin o videoda damla’yı biraz da kıskandığını düşünmüştüm zaten.

    bu arada dizi ve film eleştirileri, incelemeleri ve tepki videoları çekmeyi de düşünebilir. ve lütfen tepki videolarında fuat ve uğur da olsun ikisi birlikte çok komikler!!
  • 2 story, 2 fotoğrafa 10 bin tl istediğini gördüğümüz influencer. buraya not düşülsün bizim keriz markalar bunlara prim verdikçe bu da ablası duygu özaslan gibi yakın zamanda 2 story 2 fotoğrafa 18-20 bin bütçe isteyecek.

    o yüzden stop wasting your money on ınstagram ınfluencers.
  • ilk zamanlarda kimseye eyvallahı olmayan hallerini, yaşıtları gibi evlilik meraklısı olmayan tavırlarını, şık olup olmamayı umursamayarak basic kıyafetlerle takılmasını, sevgilisi kamera hediye ettiği için duygusallıktan neredeyse ağlayacağı videolarını severdim hatta bazılarını bu tavırları sebebiyle izledim fakat son zamanlarda o da diğerlerine benzemeye başladı.. en son yaptırdığı dolgu, botoks olayıyla da bambaşka biri oldu çıktı ee bu sen değildin ki damla hani iyiydik? yakında her youtuberin parayı bulduktan sonra çektiği “burun ameliyatı sürecim” videosu gelirse şaşırmayacağım galiba.
  • anadolu'dan istanbul'a özel üniversitede okumaya gelip sonra burada kendine düzen kurmuş zengin bir ailenin tasasız kızı.

    youtube algoritmam bana sürekli sağdan soldan videolarını itelediği için pes edip üst üste 6-7 tanesini izledim. genel bir bayıklık var bu kızda ama özellikle vloglarını izlerken çok sıkıldım çünkü kızın hayatında ilginç ya da ilgi çekici diyebileceğimiz hiçbir şey yok. firmalardan gelen bedava ürünlerle sürekli makyaj yapıyor, sevgilisi ile sohbet muhabbet, bi yerlere gidip alışveriş yapıyorlar sonra evde manasız takılmacalar. hayır bunlar hepimizin hayatında var ama videoya alınıp paylaşılacak değerde mi tartışılır. anladığım kadarıyla youtuberlığı saymazsak aktif bir çalışma hayatı da yok. ama enteresan biçimde takipçi sayısı ve izlenmeleri hayli fazla.

    bir nesil bu highlighter - rimel övmek, üretmeden kolay yoldan para kazanmak dışında bir başka amacı olmayan, hayatlarında kültür - sanat - spor barındırmayan tiplerin kalitesiz vloglarını izleyerek yetişiyor. kısacası gelecek nesilden ümitli olmak için hiçbir sebep yok.
  • sevdiğim bir youtuber ablamızdır kendisi lakin kendisinde büyük bir sinsilik seziyorum
  • taşınıyor diye hasetlendiğim youtuber kızımız. son dolgu botoks olayını saymazsak kendisini beğeniyor ve doğal buluyorum. story fotograf 10bin olayınıda duyunca nasıl öyle bir eve çıkmış olduğunu anladım. bu youtube tayfasının ününe, beleş hayatlarına değilde taşındıkları evlerinde fazlasıyla gözüm var. inşallah yukarıda yazdıkları gibi diğer şımarık tiplerden olmaya başlamaz. go damla...
  • devamlı olarak takip ettiğim youtuberların başında gelir kendisi.

    benim izlediğim videolar genelde ikiye ayrılır. bir şey öğrendiklerim (bana herhangi bir şey katanlar) ve gülüp eğlendiklerim.

    damla ikinci kategoride. vlogları çok eğlenceli özellikle sevgilisi uğur ve tayfasıyla olanlar ama o kadar.. yukarıda bir arkadaş film dizi eleştirileri falan çeksin demiş ama ben bunu yapabilecek kapasitede görmüyorum kendisini. söylediğim olumsuz bir şey gibi gözükebilir ama doğru. herkes film eleştirisi yapabilir diye bir şey yok. bilgi birikiminin çok iyi olduğunu sanmıyorum hatta kozmetik/cilt bakım ürünleri hakkında bile.. bunu çok ufak gündelik şeylerde bile anlayabiliyorum. bu benim fikrim..

    ama genel olarak iyi mi iyi, izlettiriyor mu videolarını izlettiriyor. reklam ve işbirliklerinden iyi para kazandığı açık yani bunu da gayet gösterdiğini düşünüyorum :) damla şu an etkileşimi en iyi youtuber'lardan çünkü, 10 bin istemek hakkıdır değildir ben onun yargılamasını yapamam tabi ki isteyen izlemesin, para kazandırmasın.
  • gerçekten de eski tatlışlığı yok ya. sevmiyorum diyemem ama eski eyvallahı olmayan tavırlarını ve sadeliğini özletiyor. diğerlerine benzedin be damla.
    ev zevki baya iyi ama.
  • dudaklarının kötü durumu yüzünden izleyemediğim yutubır.

    çok merak ediyorum bu durumundan rahatsız olup düzeltmeyi düşünüyor mu? çünkü bir insan makyajsız güzel görünmüyorsa makyajlı güzel görünmesi bence pek olası değil.

    valla izlemek istiyorum ama bi noktadan sonra içim bulanıyor o üst dudaktan.
  • son günlerde öylesine takıldığım yutubır.

    iyi hoş, eğlenceli de bir insan bu kadar tüketim meraklısı olur yahu. böylesine tüketirse (her şeyi ama) yakın zamanda asla hiçbir şeyden mutlu olmayabilir. o yılbaşı (2020) partisi için yaptığı dekor alışverişi neydi öyle yarabbim ya..

    maddi tüketim ya da harcadığı parasından değil, bana ne, allah daha çok kazandırsın da fikir olarak “tüketmeye” ya da her şeyi hazır elde etmeye çok meyilli. bu da hem kendisi hem de onu örnek alan takipçileri açısından acık olumsuz gibi sanki..

    üff sadece hafta sonu olan karantina da anca bu kadar oluyor..

    lütfen bu yazdıklarımı asla ciddiye alma. kim ne derse desin, nasıl istersen öyle yaşa. ülke gündeminden kafayı yiyorum ben yavaştan çünkü :)

    he küçük bir not: eski vidyolarında ne kadar güzelmiş halbuki.. o zaman farklı bir tarzı olan dupduru bir kız, şimdi ise nişantaşında 10 saniyede bir geçen herhangi birisi..
hesabın var mı? giriş yap