• profesyonel bir poker oyuncusudur. yaşayan tony starka en yakın şeydir.

    http://instagram.com/danbilzerian
  • http://www.milliyet.com.tr/…-yasami-instagram-da/20
    masasındaki yaklaşık 3 m$ görünce yaşadığı yaşam az bile dediğim adam. her oyunda böyle götürüyorsa oy oy oy. ama parayı kazandığı yer kumar olunca kaybettiği yerin de kumar olması hiç de imkansız değildir.
  • kendine aktör demiş ama oynadığı bi tane film var. onda da figüran amk. bi de poker player demiş kazandığı bi tane doğru dürüst turnuva yok. bi tane de poker sitesi kurmuş ona da baktım. kimsenin girip te oynamadığı amatör bi site.

    bu adam net bi silah kaçakçısının oğlu filan.

    ya da o fotolardaki herşey hepsi kiralıktır arabalar uçaklar vs.

    lord of war filmini hatırlayın adam kurmak istediği imajı yapabilmek için herşeyi kiralıyodu. bunun da belki bi amacı vardır.
  • sıfatında bir gram memenet olmayan sonradan görme dağ ayısının tekidir. sakalları bıraksan göz çevresini de saracak tipe gel amk.
  • twitter biosunda yazdigi sekliyle; asshole.
  • zevkle takip ediyorum instagram hesabini ara ara. bir bahce hayvanini gozlemlermis gibi bir psikolojiyle. ben her ne kadar anlamasam da hayat tarzina ozenen tonlarca insan var resimlerinin altina methiyeler duzen allahsin peygambersin tillahsin vs. tarzi. iyyyyyy o nasil hayat oyle snobluguna da girmeyecegim, dan kardesimiz zaten o hayat tarziyla mutlu oldugundan ve onu afford edebildiginden dan bilzerian; muridleri kendilerinden gecmis, dan'in ego patlamis; alan memnun satan memnun.

    ve evet, amcam kendisi kazanmis degil bu parayi. meshur corporate raider paul bilzerian'in oglu olmakta. sanirim dan'in trust fund'i da 30 yas civarinda devreye girdi ki o zamanlardan sonra iyice topsuz alanda maddiyat sovuna basladi. paul kardesimizin de zamaninda malina mulkune el konulmus tabii ama artik off shore hesaplarda neler donuyor bitiyor biraz tahmin edilebilir dan lifestyla'dan. dan ama baba parasi yiyorum'u caktirmamak icin tonlarca ayak cekiyor 2+2 forumlarinda neyin; yok venture capitalist'im, yok tum parami kendim kazandim vs. vs. diye ama geregi yok be dan'im; senin seklin belli, formatin belli, babamdan para kaldi yiyorum amina koyyim, ev aliyorum, private jetlerde geziyorum, sabah aksam kari sikiyorum diye takil, sana tapan mal zaten yine tapacak. integrity'nin insaniyetin amina koyulmus bir habitatta fink atiyorsun zaten, daha sekil yapma derdin niyedir?

    neyse, uzun lafin kisasi, dan'in instagram hesabi super, takip edin, bakin vay amuaa goyyim ortama bak falan deyin. yorumlarda laf yarisina falan girmeyin igrencsin heayyyvansin diye; fundamental olarak dan tayfasinin sikinde olan bir sey olmadigi gibi zaten bir bok da degisecek degil; dan gitse baskasi gelir, bu sekil her zaman mevcut olmaya devam eder. belli bir hayat tarzindan net bir kesit sunan bir karakter olarak ilginc iste. kendimiz bok yemesek de hayvanat bahcesinde domuzlari falan izliyoruz ya, o tarz.
  • hürriyet gazetesine haber olmuştur. fotoların çoğunda memelerine kalp bantlar yapıştırmış kadınlar var!!!!11!!1

    http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/…in-yeni-krali
  • 30 yaşına kadar 3 kalp krizi geçirdiğini söylüyor ancak muhtemelen aktörlüğü gibi hikaye olan zengin kişi.
hesabın var mı? giriş yap