• hangi akla hizmet dizisinden* pat diye ayrıldığını anlayamadığım güzel oyuncu.

    (bkz: #32958033)
  • man booker roman ödülü için jüri görevi üstlendiğinden downton abbey setinde 145 kitap okumuş. hem zeki hem yakışıklı. *
  • (bkz: #48261998)
  • x-men uzantısı dizi legion'da profesör charles xavier'in oğlu david haller karakteriyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu.

    kaynak link.
  • daha öncesinde the fifth estate'te dikkatimi çeken, şimdilerde legion'da döktüren oyuncu.

    kendisi evlatlıkmış. cambridge üniversitesi'nde eğitim görmüş ve edebiyata bayağı meraklı. düzenli olarak sunday telegraph'a köşe yazısı yazmasının dışında, arkadaşlarıyla çıkardığı the junket adında bir de dergisi var.

    ayrıca downtown abbey dönemlerinden beri bayağı bir kilo vermiş.

    (bkz: tatlı şeyler)
  • downton abbey ile tanıyıp sevdiğim, legion ile sonunda yeteneklerini ortaya koyabileceği bir projeye denk gelen oyuncu.
  • 2017 senesini beauty and the beast, permission, kill switch, marshall, ve the man who invented christmas filmleriyle ve en iyi performansını sergilediği legion dizisiyle geçiren ingiliz aktör. legion dizisinin 2. sezonu onaylandı ve kendisi de kadroda olacak. ayrıca 2018 takvimi içerisinde apostle isimli bir film daha bulunuyor.
  • 10 ekim 1982 londra doğumlu, tam adı daniel jonathan stevens olan ingiliz aktör ve film yapımcısı.
    şimdiki ebeveynleri tarafından 7 yaşındayken evlat edinilmiş.
    ebeveynleri öğretmendir.
    susie hariet ile 2009 yılında evlenmiştir. çiftin willow, aubrey ve eden adında 3 çocuğu vardır.
    cambridge üniversitesi'nde ingiliz edebiyatı okumuş.
    cambridge'de lisans öğrencisi iken, birçok öğrenci drama prodüksiyonunda rol almış.
    shakespeare'in macbeth başta olmak üzere birçok oyununda sahneye çıkmış.
    2012 yılında man booker roman ödülü için jüri görevini üstlenmiş ve sekiz ayda 148 kitap okumuş. bu süreci dizi setiyle çakışıyor, söylenene göre tüm bu kitapları sette okumuş.
    oyuncunun the junket isimli bir edebiyat dergisi var. dergiyi arkadaşlarıyla çıkarmış ve derginin editörlüğünü de üstlenmiş.
    kitaplardan zaafı olarak bahsediyor.
    ilk aktörlük deneyimi 2004 yılında frankenstein adlı mini televizyon dizisindeki henry rolüdür.
    asıl çıkışını downton abbey dizisinde yapmıştır.
    oyuncunun en bilinen işleri sırasıyla the fifth estate , the guest, the ticket, permission, apostle ve tabii ki legion.
    legion'a burada ayrı bir parantez açmak gerekli, çünkü hikayesi oldukça önemli bir karakterin dizisi ve bence oyuncu bu dizide öyle bir döktürüyor ki mavi gözlerini hayran hayran izlemekten başka bir şey yapamıyorsunuz.
    kendisi başrol oyuncusu olduğu bu dizide x-men evrenindeki david haller'a yani nam-ı diğer legion'a hayat veriyor. alışılagelmiş x-men uyarlamalarından oldukça farklı olan bu dizide david şizofreni hastası ama aslında bu şizofreni tanısının altında çok çok farklı özellikleri olan biri. x-men evrenindeki en güçlü mutantlardan biri olan legion aynı zamanda profesör x'in (charles xavier) oğlu. david bu özel güçleriyle baş etmeye çalışırken, tanıştığı diğer mutantlar ile birlikte hayatta kalma mücadelesini izliyoruz.

    instagram hesabı : @thatdanstevens
    twitter hesabı : @thatdanstevens
  • adadan çıkan en yakışıklı cazibeli adamlardan biri üstelik çok iyi bir oyuncu.çoğunluk (bkz: downton abbey)dizisiyle tanısa da 2008 tarihli (bkz: sense ve sensibility) dizisinde edward fears rolüne tam oturmuş süper oynamıştır.daha kaliteli filmlerde ve dizilerde görmek isteriz.
  • izlediğim iki filminde de(the guest , apostle) döktürmüş uber oyuncu.
    hem kültürlü , hem zeki , hem yakışıklı , hemde mükemmel bir oyuncu.
    tam bir ingiliz beyefendisi.
hesabın var mı? giriş yap