• öldüğümde çoluk çocuğa para versinler diye hayat sigortası yaptıran zihniyetin 1. seçeneği seçip o dandik evin taksidini ödeyeceği ikilemdir
  • ikiside hatalı tercih olan versus.
  • zor bir kiyaslama. ben su an ev kredisini bitirdim. dandik bir ev degil ama iyi bir muhitte apartman dairesi. esimse daha luks bir muhitte mustakil eve cikmanin derdinde. bu evi kiraya verip ustune ekleriz filan diyor. bana da bu yanlis geliyor. ev var, bize yetiyor, konumu iyi, muhit guzel, ne diye ekstra para harcayip sahip olmaidgimiz bir evde yasayalim? iki tane cocugumuz var. duvara el baskisi da yapiyor, cok sevdigi bir resim yapinca bantla yapistiriyor, kafama gore deliyorum, salonun parkesine seksek yaptim( yanlislikla esimin is yerinde kullandigi kalici bir bantla) gonlume gore kullaniyorum evi, cocuklar mutlu ben mutlu. kiraci olsam bunlarin hicbirini yapamam. aman cocugun yapma evladim diye kasmak bana skmdilik sacma geliyor. cocuklar buyuyunce olabilir belki. herkesin evden beklentisine gore degisir.
  • dandik evde kiracı olup artanı biriktirme fikrine hiç sıcak bakmamışsınız sayın ekşi sözlük sosyetesi.

    belki ayağınıza taş değer biriktirdiğinize ihtiyacınız olur ya da belki bir şeyler ters gider biriktirip, yatırıma yönlendirdiğiniz para iş olur uygun fiyata güzel bir ev düşer.
hesabın var mı? giriş yap