• minibüsleri üzerindeki reklamlarinda sucuklu yumurta görselinin üstüne "kerem ile asli" yazarak beni dehsete düsüren firma.
  • sultanahmet'teki yemek alanındaki yerleri, tam anlamıyla rezalet bir şekilde çalışmaktadır. paranızı verir içeri oturursunuz. iftar yaklaştıkça soğumakta olan çorbalar gelir. ekmek vermezler. ekmek vermeyi çorbalar bittikten sonra akıl ederler. daha sonra ekmek arası sucuklarınızın gelmesi gerekir fakat hiçbir hareket yoktur. haliyle aç olan insanlar bağırmaya başlar. sevgili danet yetkilileri ise, içeride oturup, parasını önceden ödemiş insanlara önce yiyeceklerini vermek yerine hala dışarıya satış yapmaktadırlar. bazı müşteriler iyice çileden çıkar. bağırışlar, çağırışlar iyice yükselir. yaklaşık bir 20 dakikadan sonra ekmek arası sucuklar gelir. firma yetkilileri ise sürekli bahane üretirler. 5 dakikada geliyor, 10 dakikada geliyor. ama 20 dakikayı buldu gelmesi. kısacası sultanahmet'te iftar açacaklara burası konusunda dikkatli olmalarını öneriyorum.
  • salamının içinde kemik parçası çıkan firma.

    not: bu arada çöpçüler kralı'ndaki gazeteye yazan amcayım ben.
  • dunyanineniyiinsani'nın entrysine katıldığım paketli ürünlerinden kemik çıkan afyon menşeli firma.
  • sucuğunun içinden kemik parçası çıkan firma.
  • beşiktaş'da açılan dönercisine gittim geçenlerde. adamların köftesini bilmem ama dönerini gayet iyi buldum. bilen bilir, beşiktaş'da her taraf dönerci oldu son zamanlarda. ancak birçoğunun oturacak yeri pek yok veya rahat değil. bu adamlar arkada orta büyüklükte bir bahçe yapmışlar. beşiktaş'a gittiğimde burada yerim bundan sonra, şaşmam.

    asıl şaşırtıcı olan ise bugüne kadar yediğim en iyi sütlaca sahip olmalarıydı.

    döner: 9/10
    mekan: 8/10
    sütlaç: 9,5/10
    ortalama notum: 9/10

    tanım: beşiktaş'da dönerci
  • bu sene “eve teslim kurban” hizmeti ile kurbanımı kestirdiğim firma. soğuk zinciri bozmamaları ve söz verdikleri gibi bayramın 3. günü kurban etlerini teslim etmeleriyle profesyonelliklerini konuşturdular adeta.
    1. internet üzerinden, tek seferde 1 hisse olmak üzere web adresi satın alıyırsunuz. birkaç gün sonra vekalet almak üzere arıyorlar.
    2. kurban bayramının ilk günü kurbanın kesildiğine dair e-posta ve sms atıyorlar
    3. 3. gün, kata kadar çıkarıp evraklarla birlikte teslim ediyorlar. (evraklar; kurban derisi ve sakatatları bağış makbuzu, etleri dinlendirmeniz gerektiği bilgisini ve diğer bilgileri içeren broşür, noter belgesi)
    allah herkesin kurbanını kabul etsin. kısmet olursa seneye danetten devam.
  • evlik fermente sucuğunun tadını değitirmiş olan marka.
    o güzel baharatlı tat gitmiş yerine şekerli gibi sosis sucuk arası bir tat gelmiş.
  • türkiye'de mutlu şirket çalışanları ile ilgili bir anket yapılsa çalışanların açık ara en mutlu olduğu şirketler içinde ilk 5'e gireceğine emin olduğum şirket.

    bir de yeni çıkarttıkları bir pastırma var ki insan bir oturuşta rahat 400-500 gr'ını yiyebiliyor. marketlerde yok. bayrampaşa fabrika satış mağazasından (mega center) alınabiliyor. 40 yaşındayım ve böyle dehşet bir şey yemedim.

    yatırım tavsiyesidir.
  • 2024 yerel seçimlerinde, afyon'dan akp adayı olan hüseyin ceylan uluçay'ın babasının kurmuş olduğu marka.

    siyasi görüşü çok da umrumda değil, fakat milyonluk aracın üstüne "tebaasını" selamlar gibi millete selam verişi herkesin sinirine dokunmuş olacak ki, afyon'u ilk defa chp kazandı.

    tebaasını selamlarken

    kaynak
hesabın var mı? giriş yap