• 'dani harikalar dunyasinda'' tavrini yansitir bir solo albumu de dustu aramiza bu kirik seslinin birkac hafta once: dani siciliano likes. tabii ki !k7 label'indan, tabii ki birkac kez playlist'te dondurmek gerekiyor albumun ince kivrimlarini ice sindirebilmek icin. bu kadar.
  • extra ordinary'deki o vokalleri pişirilip her öğün yenilsin, ömür sonuna kadar doyurur, işte öyle bir kadın.
  • sen bize louie austen çaldın, allah ömrünü uzun etsin dani, ne diyim; diyeceğemi dedim zaten sana....
    i was hoping, you ask for dancing; just to hold you and catch your smile.......................
  • indigoda bu akşam yarı-bozuk turntable gibi kösteklere rağmen coşmuş bağyan. gecenin doruk noktası, kesinlikle once louie austen hemen ardından da matthew herbert babadan on your feet idi. magazinsel bi deyişle belirtmeliyim ki, çok bi güzel diyemiyceemiz bu danibayan son dereve havalı, etkileyici ve çarpıcı bi görünümüyle dikkat çekti. (esas ellen allien'ı bekliorum ben aramızda kalsın.)
  • 30 temmuz pazar gunu nublu east'teki setiyle dumurdan dumura kosturan dj. dinleyici kitlesi ve mekan uzerine herhangibir sey demek istemiyorum ki felaket demeden de edemiyorum. live dinleyeceğim diye o kadar yol tepip hayal kırıklığına uğradığımı düşündüğüm sırada erlend oye uzerine roman flugel'i yapistirinca kendimden geçtim. house'dan minimal techno'ya oradan breakbeat-oldschool derken olayi bitirdi.
  • onyıllar öncesinden likes albümünü tekrar dinlediğimde yine aynı keyfi aldığım sanatçı, müzisyen. huzur veriyor.
hesabın var mı? giriş yap