• 1982 melbourne doğumlu şarkıcı, müzisyen, şarkı yazarı. bugünlerde red ve changeadında iki singleı çok popüler, habire müzik televizyonlarında videoları gösteriliyor. ağırlıklı olarak müziğinde stevie wonderdan biraz da princeden etkilendiği görülüyor. kendine güzel örnekler seçtiği ve iyi şarkılar söylediği için kendisini kutluyoruz. albümü love and war ingiltere'de 18 mayıs'ta piyasaya çıkacak.
  • şu sıralar wale düeti change ile listelerde yükselmeye başlayan avustralyalı söz yazarı, şarkıcı.
  • 5-6 senedir kendisi featuring'lerin vazgeçilmeziydi, sonunda kendi albümünde başkası ona featuring olunca gözlerim yaşardı gerçekten, bu günleri de mi görecektik. mark ronson sağ olsun bu adama her albümünde bir düet vermiş, güzel şarkılar söyletmiştir, piyasaya göstermiştir. ne diyelim, love & war'dan sonra solo kariyeri başarıyla devam eder, kendisini mark abisinin kollarında daha da geliştirir.
  • red gibi tanrısal bi parça yapabilmiş insan evladı.
  • love&war albümündeki impossible şarkısı oldukça güzeldir.ayrıca 82'li bi şahsın bu kadar rahat şarkı söylemesi de sinirimi bozmuyor değil.ilk duyduğumdan beri ses rengini birilerine benzetiyorum ama bulamıyorum.bu şekil giderse sağlam piyasa yapar bu veled!
  • impossible sarkisi almanya'da ortaligi yikmaya, her yerde duyulmaya baslamistir; pek mesudum be sozluk!
  • ya sanki tipi back to the future serisindeki kötü çocuğu anımsatıyor. hani şu crispin glover'ın oynadığı karakter.
  • son dönemlerin en kötü yenilerinden biri. berbat bir sesi var, ve hele şu impossible adlı şarkı... götümle yazarım lan ben o şarkıyı, nasıl basit bir bestedir o öyle, nothing nothing nothing derken nasıl da hevesli heyecanlı, dünyanın en dandik kliplerinden biri ayrıca. en kısa zamanda piyasadan çekilmesini diliyorum.
  • fi tarihinde dinlemiştim ilk defa, ki tahminim 3-4 sene öncesi olduğu yönünde. mark ronson'ın piyasaya pompaladığı cover parçalardan oluşan albümün en şahane parçalarından stop me'yi seslendiriyordu kendisi.

    bu adamın sesinin rengi gerçekten çok enteresan. saçma bir yandan. ama birbirinden mükemmel şarkıları var. arada 1-2 tane "naptın be abi" dedirtecek çalışma da çıkıyor ama gerisi tam "yeme de yanında yat" kıvamında.

    kişisel bir örnekleme yapmak gerekirse, red şarkısının benim hayatımda önemi büyüktür. ilk defa yoğun bir ilişkiden çıktıktan sonra, bizim şarkımız konseptli bir şarkıyı dinleyebiliyorum. aklıma bile gelmiyor zamanın çoğunda. muhtemelen şarkının kendisi, yaşanan ilişkinin tümünden daha güzel. ondandır. acaip bir şarkı.
  • seslendirdiği impossible'ın müzik çalarımın anti depresanı olan yeni çağ james dean'ı...
hesabın var mı? giriş yap