• son zamanlarda izlediğim en iyi komedyen. ıskoc. genc yaşına ragmen herkese hitap edebilen bir karakter. ayrıca tedx'te yaptigi konusmayla da bir saklaban bir komedyen degil, baya zeki dolu dolu bir komedyen oldugunu gösteriyor.
    tavsiye ederim
  • netflix'teki dark adlı gösterisiyle tanıdığım, kendine aptal diyebilecek kadar zeki, kitlesinin ebesini sikecek kadar plot twistli, erken büyümüş çocukadam.

    din, engelliler, pedofili gibi konularda kimileri için sivri sayılabilecek çıkışları var ama zile basıp kaçan çocuk afacanlığında yapıyor bunları. muhtemelen yaşla beraber ve tanındıkça özgüveni artar, bunların şaka olduğunun altını çizme zorunluluğu hissetmeyi de bırakır bence.

    dark'ı izleyin şekerim. başta biraz "amaan çok da sarmadı sanki" diyosunuz, sonra açılıyo. arap atı mibarek.
  • doğum gününde netflix'te gösterime giren dark şovu acayip komik. bin tane mimik yaptı eleman. hikaye kurguları da anlatış tarzı ve temposu da çok iyi.
  • netflix sayesinde tanıdığımız patavatsız adam.

    dark ve jigsaw'ı yeni bitirdim ve söylemeliyim ki hayatın gerçeklerini nüktedan biçimde başınıza kakıyor. darkta serebral palsi olan jossie isimli küçük kız kardeşinin ekmeğini baya bir yiyor ama anlatırken gerçekten çektiği acıyı komediye aktardığını hissedebiliyorsunuz.

    jigsaw'a gelirsek bundan birkaç yıl önce kendimce bir puzzle teorisi geliştirmiştim görünen o ki tek değilmişim. puzzle teorisinde her ne kadar basit gibi dursa da hayatınızın merkezine illa bir eş değil sizi en çok neyin mutlu ettiğini bulmanız ve onu koymanız. etrafını da size neler zevk veriyorsa onlarla tamamlamanız gerektiğini söyleyen bir teori. daniel bunları anlatırken her ne kadar anlatım tarzı ve kullandığı mizah bazen ofansif olsa da hak verebiliyorsunuz. özellikle vegan konusunda asdhajsfas. kısaca ben sevdim ve daha yakından takip edilmeli.
  • dün gece netflixte gezinirken denk geldiğim komedyen. mimikleriyle uykumu açmış olup, gece yarısı kahkaha atmamı sağlamıştır. işini kesinlikle iyi yapıyor..
  • çok terbiyesiz bir adam. ama zeka ile karıştırınca bunu güzel şeyler çıkıyor ortaya.
  • bir gün dünyanın gelmiş geçmiş en büyük komedyenleri arasında yer alacak olan ve o gün gelince ekşi'de ilk sayfasında entry'm var diye hava atmamı sağlayacak şahıs.

    daniel sloss live shows serisindeki 1. bölüm olan dark'ta daha önce hiçbir stand-up'ta karşılaşmadığınız bi durumla karşılaşacaksınız ve en taş kalpliniz bile keşke bu kadar dark olmasaydı derken bulucak kendini.

    2. bölüm jigsaw'da ise bir profesörden veya hayatını sillesini yemiş 70'lik amcalardan, teyzelerden duyamayacağınız ölçüde isabetli, belki de ilişkilere olan bakış açınızı temelden değiştiricek tespitlerle karşılaşacaksınız.

    ve en sonda bu muhteşem arkadaşı sevdiklerinize önereceksiniz.
  • netflix’in son sıralarda bana önerdiği komedyen.
    ilk bölümü yarıda bıraktım, yarın iş var ama bu adamın ismini daha çok göreceğiz.
    espriler, seçtiği ironiler muhteşem.
    bitirdiğimde yorum ekleyeceğim.
  • netflixte ilk şovunu izledikten sonra “sen hemen gitme, sen hemen bitme he!!” diyerek 2.ye geçemediğim komedyen. esprileri genel anlamda kaldırması zor ama ofansif esprilerin hastasıyız.
  • jigsaw şimdiye kadar izlediğim en iyi gösteri olabilir. saygı duydum.
hesabın var mı? giriş yap