• sarkan kici yuvarlak gosterdigi halde yellenildiginde sesi tum dunyaya duyurmak icin hazir bekleyen trompet gibidir.
  • icine girenin nasil girdigini merak ederken, cikmasina yardim etmek zorunda kaldiginizda basiniza gelecekleri gozlerden saklamaya yarayan en bir muhtesem disguise araci ... gercekler saklanabilirler ... bir aralar "stretch" olarak cok moda yapmisti kendini, ancak daha sonra "kanserojen" modasi onu yedi bitirdi, ancak hala zevkle giyenler seyredilir ... erkeklerin giymesi hos karsilanmaz, zaten erkek olarak giydiginizde kendinizi pek erkek olarak hissetmeniz de mumkun degildir, zira erkek olma olayiniz "stretched" oldugundan artik o bir olay degildir, cok minik bir teferruattir sizi seyredenlerin gozunde, cunku artik kicinizdir onemli olan ... cok zararli bisi, hicbir delikanliya onermiyorum ...
  • taksimde bazı metalci tipler giyer bundan. komik gözükürler baya ama sonuçta bu da onların kültürü.
  • ozellikle erkeklerin giymemesi gereken.. giydiklerinde cok itici olduklari cunku butun yerlerinin ayrintilarina kadar belli oldugu kiyafet..
  • erkek adamı adamlıktan çıkaran, orasını burasını sıkan, hatun kişiyi sarıp sarmalayan pek de hoş olmayan kot modeli.
  • (bkz: bol kot)
  • içine çekecekle * girilmiş gibi duran, likralı değilse insanın midesini orasını burasını sıkıştırıp işkence çektirecek olan rahatsız pantalon çeşidi..
  • güzel bir popo ister
  • dar kotlar erkekler arasında 90ların başlarında ve de ortalarında pek bi modaydı (en azından benim olduğum yerlerde ve de gördüğüm kadarıyla). üstelik başka tür kotları bulmakta pek mümkün değildi kısıtlı bütçelerle, herkeste bir dar kot vardı. erkeklerde iğretiden de öte duran bu kıyafet hem alındığında zor giyiliyor hem de öteki sene yenisini aldırtıyordu. işte ebeveynler bundan dolayı dar kotları sevmediler (bkz: seneye de giyersin)

    ebeveynler kesinlikle "bu bana olmuyor yenisi alalım!" lafından anlamazlar bundan ötürü içine giremediğimiz o kotlara zorla bizleri soktular (!) bizleri iyice rezil rüsva ettiler. mesela ben sırf bu yüzden bakkala gitmiyordum, kotu giymesi çıkarması toplam yarım saatimi alıyordu zaten. dar kotların kısırlık yaptığı söylenince bir anda ne olduysa oldu dar kotlar kalktı piyasadan erkekler hiç rağbet etmez oldu, halbuki slip donlar revaçtaydı o günlerde. ilgilenler "slip donlar ve kısırlık" adlı makaleye bakabilirler.

    asıl yandığım nokta ise bu dar kotların bi ara delikanlılık simgesi olmasıdır, ulan göt bacak ortada delikanlı mı olurmuş?
  • eskimiş asker postalıyla beraber bir zamanların metalci gençliğinin değişmez aksesuarı. nice yiğit metalci karizma yapacam ayaklarına ziyan etti kendini bu pantolonların içinde; yazın o sıcaklarında tere neme verdi bünyeyi, mantar oldu, isilik oldu. halbusi bak hip hopçulara, püfür püfür takılıyo adamlar.
hesabın var mı? giriş yap