• 1984 doğumlu, ingiltere u21de de oynayan, charlton athleticli forvet.2005-2006 sezonuna fırtına gibi girmiş, ilk 3 maçta 4 gol atarak ingiltere milli takımına çağırılmıştır.gelecekte çok cana yakacağa benzer; keza abisi için (bkz: marcus bent).
  • sandöviç yaparken sakatlanabilen nadir futbolculardan.
  • charlton'un dusmesi ile birlikte takimdan ayrilmasi neredeyse kesin olan oyuncu.

    gonul ister ki turkiye'de bir takim kendisini kadrosuna katabilse. cl'de oynayabilme olasiligi, kariyerinde avrupa gormemis olan bent icin cok onemli bir vitrin firsati olabilir...
  • türkiye liginde forma giyen ingiliz oyuncular düşünülünce sanıyorum ki seneye herhangi bir türk takımında yer bulması ihtimali aynı eylemi benim gerçekleştirmemden daha düşük bir adamdır.

    şu entry bana çok sağlam kapak olsun isterim o ayrı.
  • tottenham hotspur'a kulüp transfer rekoru kırdıran, 16.5 milyon pounluk değeriyle thierry henry'i bile sollayan, jamaika asıllı, gerçekten "genç yetenek". bu arada tam adı da darren ashley bent.
    white hart lane'de berbatov'la show mu yaparlar, yoksa spurs'um bu transferle berbatov'u büyük avrupa kulüplerine pazarlayıp küçük kalmaya devam mı ederler zaman gösterecek. yine de kalbimiz kuzey londra'nın bu leylekli takımıyla.
  • kulup politikasi olarak yakin zamanda tamamen forvetten muteakip bir ilk 11 sahaya surebilecek bir kadroya sahip olma yonunde ilerleyen kulubun* son gozdesi.
  • kudurmuş.. spurs'un çılgın bir kadroyla sahne alacağı 2008-2009 sezonu hazırlıklarında oynanan 6 maçta 12 gol atmış. türkiyemspor'a falan da değil, roma'ya mesela..
  • sunderland'e gideceği söylentileri dolaşıyor. transfer gerçekleşirse bonservis bedeli ne olacak cidden çok merak ediyorum. 16.5 milyon pounda gelmişti, boru mu?
  • twitter'da kulüp başkanına saydırmış, rahatlamış oyuncu. buradan alınacak ders; oyuncunuz bir kulübe gitmek istiyorsa ya onu o kulübe gidene kadar kampınızda tutun, ya da uzatmadan satın gitsin.

    http://www.guardian.co.uk/…land-twitter-daniel-levy
  • twitter'da yazdıkları hakkında resmi siteden bir açıklama yapmış.

    "darren bent statement 31/07/09

    i appreciate that transfers are seldom straightforward and are often complex. however, after a long period of waiting following my withdrawal from the plane to china, i had become incredibly frustrated by the time these things take and i posted inappropriate comments on my twitter site.

    i allowed my emotions to get in the way of my better judgement. i regret my actions and did not intend to offend daniel levy or anyone with the nature or the content of my posting. "

    http://www.tottenhamhotspur.com/…atement310709.html
hesabın var mı? giriş yap