• galatasarayın yeni guard transferi.29 kasım 1995, arkansas doğumlu oyuncu, 1.88 cm boyunda.

    kolej kariyerine holmes community college'da başlayan 24 yaşındaki oyuncu, üçüncü yılında arkansas üniversitesi'ne geçiş yaptı. arkansas'taki ilk sezonunda konferansının en iyi ikinci beşine seçilirken 13.4 sayı, 2.6 ribaund, 2.2 asist ve 1.1 top çalma istatistikleri yakaladı. kolejdeki son yılında ise 17.1 sayı ve 4 asist ortalamaları tuttururken üç sayı çizgisinin gerisinden %43.8 gibi yüksek bir yüzdeyle oynaması dikkatleri çekti ve konferansında bir kez daha en iyi ikinci beşe seçildi.

    2018 nba draft'ının ardından dallas mavericks ile g-league'i de içeren bir two-way kontrat imzaladı. 2019 yazında ise miami heat ile two-way kontrat imzaladı. g-league ve nba'de geçen iki sezonunda 76'sı g-league'de olmak üzere toplam 88 maça çıktı ve 18.1 sayı, 3.7 ribaund ve 5.6 asist ortalamalarıyla mücadele etti.

    avrupada ilk kez mücadele edecek. gloria cuptaki performansı beni mest etti, enty girilmemiş olmasına çok şaşırdım. ayakları yere sağlam basan, dış şutu olan, saha görüşü çok iyi olan, içeri sağlam penetre eden biri. şu turnuvada bile ayberki berkeyi sadettini o kadar çok besledi ki, pivot transferlerinden sonra takımın kimyası çok daha oturacaktır. ertuğrul hocanın transfer politikasını çok başarılı buluyorum. kendisini kanıtlamak isteyen potansiyelli oyuncuları bulup güzel bir organizasyon yaratmayı başardı geldiğinden beri. galatasaraya basamak takımı mı diyorsun diyenler olabilir, bu bütçelerle evet maalesef öyle.

    sonuç olarak buralar değerlenecektir, çok iyi bir oyuncuyla anlaşmışız.
  • bugünkü fenerbahçe-galatasaray hazırlık maçında galatasaray formasıyla izlediğim oyuncu. iş var bu elemanda, seneye euroleague'e yükselecektir.
  • kumaşının ne kadar kaliteli olduğunu beş dakika izleyerek anlayabilirsiniz.galatasaray'ı bu isabetli seçimden dolayı tebrik etmek lazım.
  • sorun kendisi miydi, galatasaray'ın genel olarak kötü bir sezon geçirmesi miydi bilmiyorum ama sonunda yol ayrılmış. 2020-21 sezonunu (bkz: aek athens) te bitirecek.
  • 2021/22 sezonunda (bkz: panathinaikos) ile euroleague'de olacak olan basketbolcu.
  • kendisi çok hızlı, çok skorer, çok enerjik bi oyuncu ama asla bir takım oyuncusu değil. geçen sezon galatasaray'ın en skorer ismiydi ancak yaptığı bencilliklerle takıma en çok zarar veren de kendisiydi. önümüzdeki sezon panathinaikos ile anlaşmış. bakalım orda da lider oyuncu vasfını kaldırabilecek mi?
hesabın var mı? giriş yap