• casey neistat'in videosunda gördükten sonra videolarına bağımlı olduğum youtuber.

    favori youtuberım olmuştur kendisi bir anda. kendine has bir tarzı var vloglarını izletmeden açıklamak zor tarzını. şiddetle tavsiye ediyorum.
  • fena eğlenceli videoları olan abd'li bir youtuber.kendisi gibi deli arkadaşlarıyla sürekli absürd olaylar silsilesi içindedir.
  • bi ara liza koshy ile ilişki içerisindeydi. videoları hep 4:20 sürelidir, her zaman eğlendirmeyi başarır. sıkıldıkça izleyesiniz gelir. parayı kendine saklamaktansa arkadaşlarına hediyelerle sürpriz yapmayı bağış yapmayı seviyor ki bu da beni mutlu ediyor. seni seviyorum dobrik merchlerin fiyatını indir de alak
  • yeni keşfettim ben de bu adamı. birkac gündür izledim biraz vlog’larini, çok sempatik bi adam lan. milyoner olsam kesinlikle kendisi gibi bi’ hayatım olmasını isterdim, dan bilzerian falan hikaye, o tarz hayatım süper elemanlarınin icten ice buyuk oranda gösteriş yapmak için paylasimlar yaptigini ve aslında o kadar da mutlu olmadiklarini dusundum hep. ama david’in hayati öyle degil, videolarından cok rahat bir sekilde eglendigini ve eglendirdigini hissedebiliyorsun, muhtesem bi arkadaş cevresi yapmis kendisine ve onlarin liderleri gibi oldugu halde hic baskın karakterli veya egosu olan biri degil, aksine muhtemelen arkadaslarinin bircogu tarafindan en cok sevilen kişi gibi görünüyor. kendisine yürüyen taş gibi kadınları geri cevirmesiyle unlenmis bir de. bu durum kadinlarin onu elde etme cabasini ve istegini de arttırıyor belli ki, ama cogunun kendisini kendi oldugu icin degil de parasi ve ünü icin istedigini biliyor, muhtemelen bu yüzden hic yüz vermiyor. son olarak daha 23 yasindaymis benden yalnizca bir yaş büyük ve böyle bir hayat kurabilmiş kendisine... insan imreniyor be david. *
    vloglarini hayatın tekduzeliginden ve monotonlugundan sıkılan kisilere tavsiye ederim, bazilari böyle hayatlar yasiyor deyip daha cok da uzulebilirsiniz tabi ama ben izleyip eglenen taraftayım cok derin dusunmuyorum. *
  • 2-3 hafta önce şans eseri youtube üzerinden denk gelip o süreden beri bütün vlog squad'ı ezberledim. tamamen kurgular valla david olayı patronaja çevirmiş ama neyse ne herifler ciddi ciddi baya eğlenip para kazanıyorlar adam utanmasa her hafta sponsorla birilerine hayvan gibi araba alıyor. hele zane diye bir oğlan var tam içimizden biri müslüman bir ailenin gerçekten iyi eğlenen alkolik çocuğu. her birinin aylık kazancı benim yıllık kazandığımdan çok daha fazladır ama yinede çok kazansınlar istiyorum. hele jason kardeşim 50 yaşında ama böyle bir humor yok ama kasıntı geliyor bazen.
  • bu adamla aynı gezegende olabilirim ama kesinlikle farklı dünyaları yaşıyoruz amk
  • tam bir ensesine vur parasını al tipi var adamda
  • 100 000 dolar ödül vadeden bir puzzle piyasaya sürecek olan kişi. 21 aralıkda sipariş verilebiliyormuş. 21 mart 2021e kadar da süre vermişler.

    detayları merak eden şuradan bakabilir.

    yüzde beş alırım baştan diyim de çözen olursa...
  • nasıl ünlü olduğunu anlamadığım youtuber.
  • akıllara zarar bir ev almıştır. tanıtım videosunda iki tanıdığına araba hediye etti. birisi mercedes, diğeri audi. 30 saniye sürdü bu video, yani içerik bile değil adam için iki tane araba hediye etmek. yuh.
hesabın var mı? giriş yap