• düşüncem, zaman zaman kalıcılık ve nitelikli malzeme sorunları çekse de, davidoff'un boş koku yapmadığı yönündedir. tabi ki istisnaları da olacaktır.

    koku öncelikle floral bir koku. üst notasında greyfurt ve şeftali ile açılırken orta notasında paçuli ve lavantayla asıl karakterini gösteriyor. kalp notasında ise karpuz ve vanilya esintileri aldım.

    kc reaction'ı seven bunu da sever diyebilirim ancak kcr'nin teenage'imsi naifliğini bu koku lavanta katkısıyla biraz bastırmış.

    kalıcılığı ve etkisi benim gibi bir davidoff severi (aşağı yukarı her modelini denedim) bile şaşırtmış durumda. zaman zaman yok olurken, saatler sonra "benden mi geliyor bu koku yahu" diye elinizi kolunuzu koklarken bulabilirsiniz kendinizi.

    yuppielere 20lerindeki ofis çalışanlarına rahatlıkla tavsiye edebilirim, pişman edecek hiç bir yönü yok.
  • en sefdiğim kokudur kendisi... lakin artık ne piyasada ne de duty free'de bulamamaktayım. ben de artık davidoff cool water kullanıcısı oldum. mecburen...

    edit: sirkeci-altınhan içindeki parfümeride tonla bulduğum parfüm olmuştur.
  • yanılmıyorsam davidoff'un üretmeyi kestiği ürün (amazon'da ve birkaç webshop'ta hala satılıyor. ama deo-stick'i yok onlarda da). çok güzel bir şeydi halbuki. kendisine yakın notalara sahip parfüm arayışına geçtim mecburen.

    edit: yeterince benzeyen notalarda bir ürün bulamayınca, bunun yerine l'eau par kenzo'yu kullanmaya başladım. kokuları o kadar benzer değil ama hafif/tatlı olması benziyor. l'eau'nun game yanındaki dezavantajları ilk sıkıştaki sitrik/limonlu aromanın biraz fazla olması, bir de çok daha uçucu olması.
  • sanırsam çakma parfüm satan yerlerde bulunmakta olan parfüm. orjinali kadar kalıcı değil tabi ama bulamayınca napacaaan mecbuuuuur. bu sıcak yaz günlerine cuk oturan kokudur çünkü kendisi.
  • kolay parfüm beğenmeyen biri olarak favori kokumdur. türkiye'ye gelmiyor oluşu bulmayı oldukça zorlaştırıyor.
hesabın var mı? giriş yap