• bireylere ve kurumlara psikoloji disiplini çerçevesinde hizmet veren, araştırmalar yapan, sistem kuran ve eğitim programları oluşturan bir danışmanlık merkezid.

    http://www.dbe-online.com/
    adresinden ulaşılabilir,
    kişilik envanteri genel yetenek test v.b testler yapılabilir.
  • kim, en fazla ne satacak, kim kimi dover, kimin kasinin ustunde goz var, ben de o gozden istiyom nereye basvurmaliyim diyenler icin olusturulmus arapca site *
  • nerdeyse tum bankalari kendine muşteri olarak baglamış kurumsal danışmanlık ve kariyer firmasi. yaptıkları kişilik envanter testi, aşağı yukarı tum bankaların ön eleme sınavlarında kullanılmaktadır. geçen yıldan bu yana yaklaşık 6 kez bu teste tabi tutulmuş biri olarak artık ezberlemiş oldugum 185 soruluk, adayın kişiliği ve psikoljik durumunu ortaya koyan testi hazırlayan psikolojik rehberlik ve davranış bilimleri konularında şirketlere yol gosteren firma.
  • 7 haziranda* oyakbank, 14 haziranda* dışbank mt* sınavlarını hazırlamış ve uygulamış olan firma.
  • uzman psikolog emre konuk öncülüğünde psikolojik hizmetler, eğitim, araştırma ve kurumsal danışmanlık hizmetleri sunan bir şirket.
    (bkz: http://www.dbe-online.com/)
  • kurumsal siteleri http://www.dbe.com.tr/ olan psikoterapi alanında türkiye'de açılan ilk özel enstitüdür.
  • banka personel alımlarında uyguladıkları kişilik testlerinde 180 soruluk ultra gereksiz bir sınav yapan kurum. ilk 5 soruyu çözün, ondan sonra geri kalan sorulara da aynı sırayla, aynı cevapları verin. kısacası bir zipleseniz bu sınavı 5 soruya düşürebilirsiniz, gereksiz masraf. bir de online olarak yaptıkları sınavlarda illa internet explorer kullanmanızı istiyorlar, onun da son sürüm olmasını istiyorlar. sene 2010!

    edit: noldu lan benim testi buldunuz mu arada? sonuca varılamadı diye raporlarmışsınız, afacanlar sizi.
  • az önce online olarak sitesinde 60 soruluk genel yetenek sınavına tabi tutulduğum firma. anladım ki gecenin bu saatinde şişmiş kafayla 20 dakikada 60 soruyla cebelleşilemeyeceği.
  • 1930'lardan kalmış gibi bunaltıcı, izbe ve kasvetli bir ofisleri var. sanki büyük büyük ninenizi evinde ziyarete gitmiş gibi hissediyorsunuz kendinizi. son derece eski eşyalarla dekore edilmiş bir yer. içerisi de labirent gibi. kafayı sıyırıp buraya terapiye giderseniz muhtemelen kendinizi zaman makinasına binip 50 yıl öncesine gitmiş gibi hissedip daha da delire ve gerilebilirsiniz. insanların, ruh sağlıkları için gittikleri bir yer ancak bu kadar demode ve iç sıkıcı olabilir. muhtemelen bilerek böyle bir dekorasyon yapılmıştır, sonuçta seans başına 220 tl alan bir enstitüden bahsediyoruz, isteselerdi istanbul'un en şahane yerlerinden birinde ferah bir ofis de açabilirlerdi, demek ki tercihleri böyle olmuş. içiniz bol bol kararsın ki gitmeye devam edin ya da buradan çıkınca evinizin kıymetini bilin diye herhalde.
  • 20 dakikada bitirilmesi gereken 60 soruluk testinden nefret ettigim, her is gorusmesine gittigimde karsima cikan, bir suru mesleginde kalifiye insanin o isleri alamamasini saglayan testlerin sahibi firma.

    ben ozellikle bu testi verdiklerinde yapmayi reddetmeye baslamistim. size de oneririm. 20 dkniza yazik. dbe'nin de gotune girsin bu.
hesabın var mı? giriş yap