• iki gecedir bebeğimi uykusunda ağlatmakta olan işkence.
  • saat kurmaktan bihaber insanların hala savunmasıyla tam gaz devam eden terördür. ulan gürültü kirliliğinin tüm ülkeye saat farklı sebebi ile meksika dalgası gibi yayılmasına sebebiyet veren bir olay bu. ramazan ayı boyunca geceleri davul sesi + köpeğimin havlaması ile uyanarak kabusa dönen uykular çekmekten bıktım. böyle gelenek olmaz arkadaş; çoğu kişi sahurunu yapıp yatıyor o saate kadar. ufacık bebeler, yaşlı teyzeler, amcalar sayenizde uykusunda ölecek korkudan. şahsen ben bile kalp çarpıntısı ile uyanıyorum. sevmiyorum arkadaşım davulun sesini bir de her gece her gece sizi mi çekeceğiz.
  • belli bir melodiyle vursalar o da olumlu. ama pata küte dan dan dan vurduklarından, kulak s.kmekten öteye gitmiyor maalesef.
  • nakkoim siktirip japonya'ya gidebilsem keşke. sıçtımın yerinde bıktım arap geleneklerinden. avrupa amerika da paklamaz. caucasian ırk görmek istemiyorum. ortamın, konuşulan dilin, alfabenin.. her şeyin yabancısı olayım. alışana kadar zaten geberip giderim.

    tanım: ramazanın son günlerinde kapıyı çaldıklarında açmayarak mücadele edeceğim terör.
  • bunların bir de motosikletle gezen versiyonları var..düşman başına. gerçekten yine sırf gelenek diye devam ettirilen artık sayamadığım gereksiz şeylerden biri. git rastgele 10 eve sor, 8'i gereksiz der. en azından bu şekilde kafa s*kerek çalınmasına. yukarıda birinin de dedigi gibi bir melodisi olsa amenna. ya da eskiden mani söylerlermiş ya öyle olsa işte
  • davulcu:gardaş biz buranın davulcusuyuz başkasına bahşiş vermeyin.
    ben:eyvallah.
    davulcu:gardaş bir dal sigaran varmı?
    ben:yok baba ben kullanmıyorum arkadaşa sorayım;burak sigaran varmı?
    burak:var.dur veriyim.
    davulcu gittikten sonra biz:
    yamyam bunlar mk.
  • hastası olan var, bebeği olan var, işe gidecek olan var...
    anlayışlı bir insan olmak çok mu zor?
  • adam oturup arap kültürü yazmış davula. dünyanın herhangi bir müslüman ülkesinde böyle ramazan gelenekleri var da biz mi bilmiyoruz ulan? sırf fikir beyan etti diye orospu evladı denmiş. çıldırmışız biz çoktan. sadece inançlıların çomarı ve yobazı olmuyormuş, bu başlık da bunun kanıtı.
  • kıymetini bilin. gurbet ellerde davulcu sesine, ezan sesine, uzun adamın her kanaldan duyulan sesine hasret kaldık.
  • sizin tencere tava çaldığınız kadar rahatsız etmiyor.hiç değilse vatana ihanet için çalınmadığı belli.yukardaki arkadaşın dediği gibi yılbaşında havai fişek gösterisi sesi kadar rahatsız edici değil. biliyoruz müslüman değilsiniz,yahudiye,ermeniye,hıristiyana saygılı veya o tarafa meyilli yada o tarafsınız ama müslümana saygı duyacaksın.insanlar chp geldiğinde neler yapacağını sizin bu söylemlerinizden anlıyor ve o yüzden getirmiyor bizi mecbur bırakıyor.
hesabın var mı? giriş yap