• etsy'nin avrupa versiyonu. turkiye'dekiler icin kesfedilmesi cok mantikli olsa gerek, cunku etsy'ye odenen kadar shipping odenmeyecektir. ve gercekten orada aradiginiz her sey burda da var, fiyatlar euro ile ama tabii.

    http://en.dawanda.com/
  • http://www.dawanda.com/ adresi üzerinden almanca, fransızca ve ingilizce versiyonlarına ulaşılabiliyor. etsy'den farklı olarak eğer ingilizce versiyonuna girerek bir dükkan açarsanız ürün listelemek için etsy'nin aldığı 0.20 $ gibi bir ücret ödemeniz gerekmez. sadece yaptığınız satış üzerinden düşük bir komisyon alır (bunu etsy'de alıyor). aynı zamanda bir ürünü 3 dille de ekleyebiliyorsunuz böylece birkaç ülkeye hizmet sunmuş oluyorsunuz. severiz kendisini...
  • ürün ekleme süreci ölüme benzeyen, gelen gidenin olmadığı site. alman versiyonu pek tutuyormuş ama ingilizce versiyonunu kullanıyorum ben, çünkü almanca bilmiyorum evet. bildiğin düello öncesi ortalıkta uçuşan vahşi batı kumlarını ve ıssızlığı görüyorum. insanın ömründen ömür götürür bu site. bedava diye atlamayın, etsy'nin parası neyse verin daha iyi.
  • artık ürün listeleme ücrete tabii ve +yüksek oranda bir komisyon..gümrük vergileride bir alanı bir daha asla türk satıcılara yaklaştırmıyor.
  • etsy'nin satın almış olduğu platform. artık yok desek yeridir yani.
hesabın var mı? giriş yap