• yeni bir yazar, hoşgelmiş.
  • irklar ve irkcilik ansiklopedisinden girdigi entryleriyle turk irkcilarina faydasi yuksek olan yazar.

    harf b, irk bulgar irki: bkz
  • sorarim size, de payens olmasa anarsiklerin gozu donmus caniler olup saga sola bomba attigini nereden ogrenirdik?
    yalniz ufak bir sey unutmus gibi; anarsistlerin kucuk cocuklari yemesine hic deginmemis. keske bunu da yazsa da insanlarimiz anarsizm konusunda biraz daha aydinlansalar.

    not: entry'mi yazdim, bir kucuk cocuk yedikten sonra bomba atmaya cikacagim.
  • yemegi yerken yazmaya devam edeyim istedim. de payens kardesimiz yunan irkiyla ilgili muhtesem bir tespit bulmus ve bizlerle paylasmis. yalniz bunlar de payens kardesimizin gorusleri degil =(
    olsun...baskalarinin da olsa boyle irkci gorusleri paylasarak bizi yunanlara karsi uyarmasi yeter bile. daha once bulgarlara karsi uyarmisti. hatta sadece irklara takintili olmadigini gosterip anarsistlerin gozu donmus caniler olup saga sola bomba atmalarindan da bahsetmisti. biz, de payens'i baskalarinin irkci goruslerini aktarsa da oldugu gibi biliyoruz. de payens iyi ki var.
  • simdi sizlerle de payens kardesimiz ve bizler icin cok huzunlu bir sey paylasmak istiyorum. de payens kardesimiz aborijinler'in atalarini aramis ama bulamamis; aborijinlerin bilinen hicbir irkla baglantilari yokmus. yemegimi bitirmek uzereyken buradan de payens kardesimizin huznunu paylastigimi ve ona olan destegimi bildirmek istiyorum. bir gun bulacagiz atalarini, bir gun...
  • de payens feministlerin foyasini ortaya cikardi!
    de payens kardesimiz daha once de bahsettigimiz gibi bizleri sadece kotu irklara karsi degil cesitli -izmlere karsi da uyariyor (bir de arada papaganlardan bahsediyor). kendisi bu uyarilarina cani feministler uzerine yazdiklariyla devam etmis.
    yalniz anarsistleri anlatirken yaptigi hataya dusup feministlerin cocuklari pisirip yedigini yazmayi unutmus =( bir anarsistle feministi ayiran sey, feministlerin kucuk cocuklari pisirerek, anarsistlerin ise cig cig yemesi sevgili de payens. lutfen bunu unutma.
  • iftiraci
  • sözlük içinde sözlük olan yazar.entrylerinin tamamına yakını ansiklopedik bilgiden oluşur.yazar olur olmaz badi listeme ekleyeceğim sözlük yazarı.
hesabın var mı? giriş yap