• herkes yakında aynı şeyleri söyleyecek ama ilkin olayım istedim cancişim.

    klişelerle bezeli ama şahsen eğlendiğim bir film. x, y ve z filmlerindeki t, m ve n sahneleri aynen alınmış. zaten the j'de benzeri yapılmıştı, doymadı holivud bunları yapmaya, illa kız filan. anladınız siz.
  • bundan önce cevrilen ve sayısı bilinmeyen aksiyon filmlerinin kopyası. karısı ölür, kızı ölür adam onların peşine düşer bla bla bla. bu filmi diğerlerinden ayıran tek müzikleriyle zaz olmuş.

    --- spoiler ---

    kızın telefondaki görüntülerle victor'u tehdit ettiği sahneyi görünce, film bambaşka yerlere gidiyor, kız piskopat çıktı falan diye çok heveslenmiştim ama hevesim kursağımda kaldı.

    --- spoiler ---
  • benzerlerinden farklı bir şey beklerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız. ancak gayet güzel film.
    colin farrell abimiz cidden gene klasını konuşturuyor.
    çekim tekniğinden mi, müziklerden mi garip bir şekilde beni dinlendiren film oldu.
  • konu bakımından klasik olmasına rağmen işleniş bakımından insana farklı hisler yaşatabilen bir film. belki de ben çok duygusalım, bilmiyorum.
  • film ilk baştaki heyecanını orjinalliğini sonlarına doğru kaybediyor malesef bunda da yönetmen niels arden oplev in bütçe problemlerinden dolayı istediği çekimi ve kurguyu yapamaması* neden olmuş gibi. bu bakımdan babylon a.d. ile çok benzerlik taşımaktadır. hollywood a gelen avrupalı yönetmenler gelmesin kendi kıtalarında iyi işler yapıyorlar.
  • akşam akşam güzel gitmiş olan film. başyapıt değil, izlenmeyecek kadar kötü de değil. kafa dağıtıyor.

    (bkz: yakışıklı değil ama sempatik)
  • klişe ama iyi diyenlerin olduğu bu film klişe ve iyi değil.

    evet belli bir temposu var. izlettiriyor kendini ve artık yaşlanan ben için önemli kriterler bunlar. ama filmin senaryosunda o kadar çok atlanan detay var ki filmin oralarına takılmamak elde değil.

    alphonse'nin kurduğu telefon tuzağından nasıl kurtuldu,silahı aldığı adam kimdi, kızın fransız annesini hikayesi nedir, ilk öldürdüğü adamı bir mafya babasının evine nasıl yerleştirdi şimdi hatırlamadığım tonla şey.

    derseniz ki böyle film izleyip ne bekliyon haklısın derim. ama fim iyi değil. sadece kendini izlettiriyor aradaki farkı kaçırmayalım.
  • beklentilerim üstünde çıkan film. izleyin..
  • indirmeden önce şuna bir bakın:

    http://youtu.be/lebxhyijaay
hesabın var mı? giriş yap