• shahrukh khan ve alia bhatt 'ın başrollerini paylaşacağı daha fragmanı çıkmadığından nasıl bir şeyle karşılaşacağımızı bilemediğim ama umarım romance türünde olmayıp, srk'un alia ile sevdicek olmadığı bir filmdir. dear zindagi adından da yola çıkarak, alia'nın hayatında bir rehber görevi edinecek gibi.
  • (bkz: shahrukh khan) için izleyeceğim bir film zira (bkz: allia bhatt)'ın oyunculuğu çok yapmacık ve bu nedenle çok acemi umarım filmi mahvetmez!
  • sırf (bkz: shahrukh khan) için izleyeceğim filmdir. zira (bkz: allia bhatt) 'ın kendi gibi oyunculuğuda vasattır. umarım filmi batırmamıştır. film çıktı fakat altyazı nekadar sürer belli değil.
  • film gerek müzikleriyle olsun gerek verdiği samimiyetle olsun zevkle izlenecek bir film

    http://www.youtube.com/watch?v=2zbpjt9nqtk

    burdan bir örneğine bakılabilir müziklerinin en güzeli belki de.
    bağlanma sorunum var diyenlerin izlemesi gereken güzel bir shahrukh khan filmi
  • hayatında birtakım sorunları olan bir kızın, ailesinin yanına taşınması ve rastlantısal olarak bir psikoloğun seminerini görüp tedavi olma sürecini işleyen bir shah rukh khan filmi. doğru bir ebeveyn olabilmek için izlenmesi gereken filmlerden biri.
  • shahrukh khan 'ı sanıyorum ilk kez terapist koltuğunda gördüğümüz film.
    olmuş bence, izlenir. bollywoodseverseniz izleyin derim.

    ben aditya roy kapoor için bakmıştım.

    --- spoiler ---

    adam sadece filmin sonunda bi görünüp kayboldu
    --- spoiler ---
  • eğlenceli bir hint filmi izleme hevesiyle imdb puanına kanarak izlediğim gençlik filmi.

    hindistan yerine herhangi bir gelişmekte olan ülkede de hiç bir değişiklik yapılmadan çekilebilirdi bu film. hatta türk oyuncularla burada çekilse yerin dibine batırır ve imdb puanını 3-4 seviyesine çekerdik eminim.

    --- spoiler ---

    çocukluk travması, bağlanma korkusu vs konu zaten bayık. ayran gönüllü kaira'nın bir kaç erkeği birden idare etmeye çalışmasını ve triplerini izliyoruz.
    filmin çoğu 2-3 iç mekanda ve goa sahilinde geçiyor ki hint filmlerindeki mekanları, şehirleri, görselliği severim ben.
    danslar nerede, coşku nerede? akdeniz akşamları tınısıyla hint filmi mi olur?!!
    oyuncularda ışık mışık yok. öğrenci filmi sanki, dümdüz oyuncular. shr biraz göstermiş kendisini ya ama onun da aykırı ve bilge psikolog rolü hollywood'dan bildiğimiz bir tür klişe.
    ebeveyn tiplemeleri tam kötü karikatür. hiç birisinde derinleşilmemiş. yardımcı oyuncuları da tanıyamadık.

    --- spoiler ---

    eğlencesiz hint muvisi (film diyemiyorum).
  • shahrukh khan filmi. bu adama giderek hayran olmaya başladığımı farkettim. oysa ki onu ilk izlediğimde (rab ne bana di jodi filmi ile tanıdım kendilerini) özellikle bıyıklı hali ile aman allahım ben ne izliyorum gözlerim kanadı demiştim.
    bu filmde de yine kendisine hayran oldum.
    --- spoiler ---

    bir beyin cerrahını canlandıran shahrukh, borderline olan; geçmiş te yaşadığı ailesel travmaları sonucu kimseye bağlanamama, terkedilme korkusu, düzensiz bir hayat tarzı olan genç bir kadının terapisti olmaya başlamasını ve sonrasında gelişen olayları anlatıyor.
    --- spoiler ---
    filmden çıkarılacak bir kaç motto buldum ben, salt bir aşk filmi olarak izlemeyin.
  • --- spoiler ------ spoiler ------ spoiler ------ spoiler ---

    hindistan’ da kadın olmanın zor olduğunu anlatarak başlıyor. kaira’ya yetenekli olmasına rağmen hakettiği fırsatlar verilmiyor. zaten çocukluk travmaları yüzünden bağlanma sorunu yaşarken, bekar olduğu için evden de çıkarılıp ailesinin yanına dönmek zorunda kalıyor. buradan sonra film daha da güzelleşiyor. tesadüfen psikolog jehangir khan ve onun değişik yöntemleriyle tanışınca, yaşadığı sorunların geçmişte yaşadığı olaylarla bağlantılı olduğunu anlıyor. bu film isveç'te çekilse insana kurdeşen döktürür, oysa gayet pozitif, sıkmıyor. kabadi kabadi diyerek dalgaları kovalamak çocuklarla çok eğlendiğim bir oyun olmuştu. film kalitesini falan boşverin insana iyi geliyor.

    --- spoiler ------ spoiler ------ spoiler ------ spoiler ---
  • çocukluk travmasının bağlanma sorununa uzanması ve bunu harmanlamaları çok güzel olmuş. benzer güven & terk edilme sorunu yaşayanlar için keyifle izlenecek bir film. bknz. ben. shah rukh khan terapist olarak olmuş bence ya.. keyifli bir filmdi, izlenebilir.
hesabın var mı? giriş yap