• kojima reisin sadece ps4 için çıkacak olan yeni oyunu.

    norman reedus olsun,seçilen müzik olsun,görsel olsun hepsi harikaydı.yeni bir başyapıt geliyor be ! evet be !
  • reddit forumlarında kojima san ın yeni oyunun adı ne olacak konusunun altında sağlam geyikler dönüyordu. platinium aygıt diyen mi dersin. kalay obje diyen mi ... oldukça yaratıcı ve komik tahminler vardı. kojima san yine yaptı yapacağını acayip bir oyun ismiyle çıka geldi. oyunun ismini bir tarafa bırakırsak, gerçekten etkileyici bir videoydu. norman reedusun başlı basina karizma yığını olması, oyunun ana karakteri konusunda şüpheye yer bırakmayacak. zira snake den sonra yeni bir karakter yaratmak oldukça zor olabilirdi. reedus secimi bu supheleri ortadan kaldırdı diyebiliriz. bakalım nasıl bir oyun olacak. video acayip heyecanlandırdı ve merak uyandırdı doğrusu. kojima san in yeni hikayesini sabırsızlıkla bekliyorum. umarım metal gear gibi yeni bir efsane yaratmayı başarır kojima. ozlemisim reyisi be.
  • (bkz: kojima bey ne yapıyorsunuz)

    fragmandan ciddi anlamda bir şey çıkaramadım.. post-apocalyptic bir oyun mu yoksa psikolojik gerilim tarzı bir şey mi bilemedim. her ne olursa olsun farklı bir şey olacak orası kesin.

    ayrıca müzik ve norman reedus ne kadar uyumlu olmuşlar lan. hype!
  • ign güzel dedikoduları toplamış:

    usb bellek gibi görünen kolye taşları denklemlerden oluşuyormuş ve schwarzschild yarıçapı ile alakalı denklemden de parçalar varmış. (bkz: https://en.wikipedia.org/wiki/schwarzschild_metric)

    hele hele hele hele.

    bitmedi!

    dirac denklemi de varmış.

    ve ellerinden kayıp giden çocuk da, konami & kojima ilişkisine bir gönderme olarak görülüyor.

    http://www.ign.com/…ors_and_leaks?objectid=20047135
  • kojima-san yine devrimsel, yine progresif, yine deneysel işlerin peşinden koşturmaya devam ediyor. 1987'de ilk metal gear çıktığında, oyun sektörü atari salonlarında oynanan zibilyon tane birbirinin aynısı bullet hell oyunundan, side-scroll button mashing dövüş oyunlarından ibaretti. ama bu adam gizlilik ile aksiyonu birleştirerek yeni bir janr yarattı. kendi söylemine göre bu oyun ile de yeni bir janr yaratma iddiasında. zaten norman reedus ile yarım kalan bir işleri vardı konami dürzüleri sağolsun, şimdi o işi tamamlamaya geliyor. yani kısacası, he'll keep coming.

    direk kojima productions'un ağzından çıkan oyunun ön analizi
  • o değilde bu nasıl trailerdir. günlerdir hakkında düşünüyorum çalan şarkı zaten ayrı bi olay. adamsın kojima-san
  • orayı burayı okumaya doyamadım ve oyun hakkındaki 4-5 dedikoduyu şu videoda topladım:

    (bkz: https://www.youtube.com/watch?v=6rwx5dzr5cu)

    haydi gelsin beyin fırtınalı karadelikler!
  • hideo kojima'nın e3 2016'da sony sunumunda duyurduğu* efsanevi atmosfer odaklı bir oyun. en az mgs serisi kadar başarılı bir masterpiece olmasını bekliyorum. beklentiler sanırım biraz hype oldu ama norman reedus'u görünce olmaması elde değil.
    https://www.youtube.com/watch?v=sl0sb46g-be
hesabın var mı? giriş yap