• kullanıcılarına boş alan çıksın diye telkinlerde bulunduğum dokuz eylül bilgi sistemi.

    not: ben de bilgi işlem sanıyordum ama sadece bilgiymiş.
  • bir sistemin sistemsiz olarak çalışmasıdır diyebiliriz. veriler zamanında girilmeyerek bireyi çıldırma düzeyine getiriyor. tabanına artık bir peynir yahut ceviz mi konulmuştur bilemeyeceğim veri olmadığı kesin!

    diğer üniversitedeki not öğrenme sisteminin veritabanıni seveyim, cep telefonuna bildirilmediği gibi iki saat dönemini, dersini seçiyorsun.

    adam notunu öğrenmek istiyor mahkeme sonucunu değil!
  • dokuz eylül üniversitesi öğrenci bilgi sistemi diye geçer.
  • lazım olduğunda işe yaramayan kıçım gibi sistem
  • "not döküm belgesi" sekmesi tekrar gelmiş ama tam gelememiş galiba. bir dersi farklı yıllarda hatta farklı dönemlerde iki defa almış gözüküyorum. mezun oldum derdim bitemedi hatalı transkript yüzünden kümülatifim daha düşük görünüyor. ayrıca şu an debis'e erişim yine kesilmiş öğrenci işleri dahi giremiyor o derece.

    tanım: sürekli çöken internet sitesi
  • çökme konusunda yanında donanım haber'in halt ettiği site. zaten dokuz eylül'de bırakın herhangi bir fakültenin sitesini üniversitenin sitesine girdiğinizde sizi karşılayan ekran hayallerinizi yıkıyor. ne okulların ne sitelerini varken ne bileyim üzülüyorum.

    fakülte siteleri daha beter. hadi hukuk fakültesinin sitesinin gideri vardı. zaten yenilediler daha hoş oldu(onun da içine youtube kanalı var diye banner koymuşlar ama youtube kanalı düzenlenmemiş). fen-edebiyat'ın sitesi içler acısı bu arada. fakültere yönlendiren sayfa içler acısı(değiştiyse bilmiyorum ama web archieve'den eski haline bakabilirsiniz değişmişse).

    60 bin öğrenciye sahip bir okulun sitesine daha özen göstermesi gerek.

    bu arada bunu yazma nedenim yine debis'in çökmesi.

    düzenleme: üniversitenin site toptan perte çıkmış. ana sayfadan sonrası yok.
  • halihazırda yazılmış yorumlara ek olarak -bahsedildiyse farkında değilim- estetikten baya bi' uzak site. dokuz eylül üniversitesinin bilgi işlem sistemi olarak kullanılır. çökme muhabbetlerini benim de tecrübe etmem acı tabiiki.
    (bkz: dokuz eylül üniversitesi)
    (bkz: tınaztepe)
  • pop-up kanseri.
  • dün giriş yapabildiğim fakat bugün ne hikmetse aynı bilgilerle giriş yapamadığım sitedir.şifre sıfırlayım diyorum telefona mesaj gelmiyor,tekrar mesaj gelsin diyorum 2 saatte bir alabilirsiniz diyor.ve evet 2 saat önce girebildiğim debishs*ye şuanda giremiyorum.

    mükemmel
  • an itibariyle çökmüştür. saatlerdir erişemiyorum.
hesabın var mı? giriş yap