• gerçekten orijinal ürünlerden decant parfüm satan site. güvenemeyip kendilerinden ilk alışverişimi gittigidiyor.com üzerinden (satıcı ismi:decantall) yaptım.
    gayet güzel ambalajlanmış, isim etiketleri üzerinde yazılı şekilde ertesi gün elimdeydi ürünler. hepsi orijinaldi.
    niş parfümleri test etmek için süper bir fasilite.
  • güvenilirliği konusunda bilgisi olanların,deneyenlerin yeşillendirmesini beklediğim niş ve designer parfüm satıcısı.
  • ben de hayli merak etmekteyim güvenilirliğini. tecrübesi olan arkadaşların; mesaj kutumu yeşillendirmesini ricâ ediyorum.
  • online sayfası aracılığıyla 3 defa alış veriş yaptım ve üçünde de sorun yaşamadım. hatta aldığım dekantlardan bazıları deneme amacıyla zaten elimde olan kokulardı ve gelen örnekler de elimdekilerin aynısıydı. o yüzden kendimce önerebileceğim bir dekant sitesidir. sadece kayseri merkezli olmaları yüzünden batı illerine olan gönderileri bazen kargo şirketleri yüzünden 2 iş gününe ulaşabilmektedir.
  • ilk karşıma çıktıklarında şüpheliydim açıkçası sonuçta piyasa sahte parfüm satanlarla dolu. kendilerinden ilk siparişi verdikten sonra ürünlerin orjinal olduğuna emin olup rahatladım, eskiden kullandığım parfümleri söylemiştim zaten test etmek için. ondan sonra düzenli müşterileri oldum. ürün kalitesi bir yana hizmet kaliteleri beni şaşırttı, bir dekantın başlığı kargodayken hasar görmüş diye kendilerine yazdım anında ilgilendiler, mağdur etmeyi bırakın üzerine hediye de verdiler kendi sorumlulukları olmamasına rağmen. aslında bunlar olması gereken normal şeyler tabi ama bu ülkede alışık değilim böyle kibar, nazik ve işini tutkuyla kaliteli şekilde yapan bir işletmeye. buradan tekrar kendilerine teşekkür ediyor, daha bugün son bir aydaki 7. siparişimi vermenin suçluluğuyla olaysız dağılıyorum.
  • müşteri memnuniyeti konusunda son derece ilgili firma. benden kaynaklı yaşadığım problemle ilgili tatmin edici bir destek aldım. bundan sonraki alışverişlerimde de tercih edeceğim. dekant parfüm sitesinden kesinlikle daha iyi. hem fiyat hem de destek konusunda. dekant parfüm mail'lere dönüş yapmaya bile tenezzül etmiyor.
  • yakın zamanda alışveriş yapan var mıdır diye merak ettiğim site.

    instagramda en son nisan ayında paylaşım yapmışlar o zamandan beri bir paylaşımları yok. site aktif gözüküyor ama sipariş versek taklaya gelebiliriz gibi hissettim.
hesabın var mı? giriş yap