• amerikalı brutal death/grind grubu,1993 de kuruldu.1999 da yayınladıkları "path of the weakening" albumleriyle fazlasıyla tanındılar(özellikle "lustmord" parçasının heryerde mp3leri bulunur halde nerdeyse),son olarak temmuz da,9 tracklik "mark of the legion" albumunu cıkardılar.
  • inbreeding the anthropophagi albumunun kapagi mukemmel...
  • amerikalı death-grind grubu.ayrica bu grup muhteşem album kapaklarına sahiptir mesela (bkz: inbreeding the antropophagi)
  • uzun süren bir şarkısına snakenet metal radio'da denk geldiğimde "oha ulan ne uzun şarkıymış, yeter artık bitsin" dedirten grup.
  • bu grubu sevenlere birde brodequin tavisye ediyoruz.en az onlar kadar iyiler..
  • deeds of flesh; inbreeding the anthropophagi albümlerinde özellikle 4. parçadaki insanüstü hayvansal tatatata'larından sonra brutal death metal from the usa tayfasının beğenisini toplayan,path of the weakening albumlerinin kapağı kadar groove parçalrı sonrasında mark of the legion gibi teknik ve brutallik kapasitelerine yakışmayan albümden sonra reduced the ashes gibi dinlerken götten kan aldıran bir albümle piyasaya geri döndüler.....foeticide fanzininde dying fetus'un eski bateristi deeds of flesh'in bateristi joey için "how can play brutal play like this....???" diye hoş bir ibare kullanmıştır.....cleansed by fıre klibi ise jacoby'nin performansını yakından gösteriyor.....deeds of flesh dinlemeyen bizden değildir........one way long life brutal death........
  • portals to canaan albümleriyle bence 2013 senesinin en iyi brutal death metal albümlerinden birine imza atan yetenekli grup. gerek sound'un keskinliği ve rifflerdeki zenginlik, gerekse teknik konuda uçmuş gitmiş olmaları "bu adamları neden seviyorum?" sorusunun doğrudan cevabı oldu. hala döndür döndür dinlerim misal bu albümü.
  • vokalisti erik lindmark'ın vefat etmesi ile öksüz kalmış olan grup.

    (bkz: rip)
  • grubun kurucusu erik lindmark ın hayatını kaybetmesi ile sanırsam artık bitmiş olan efsanevi brutal death metal grubu.

    muhteşem bir gruptu. trading ve inbreeding ile bu işin kitabını yazdılar. sonrasında çıktıkları seviye ise inanılmaz üst düzeydi. hala erik lindmark kadar kondüsyon dolu, agresif ve teknik riffler yazılmıyor bence. manyak ötesi bir adamdı. dün vefat etmiş. eski bassçı jacoby dönüp grubu toplamaza -ki toplamaz çünkü öyle gitarist bulunamaz- deeds of flesh artık tarihte talihsiz bir ölüm sebebiyle bitmiş olan efsanevi gruplar arasına katılmış oldu.
  • sadece brutal death metal camiası için değil, metal dünyası için de dev bir kayıp erik lindmark'ın vefatı. hem erik için hem de grubun akıbeti için çok ama çok üzgünüm. biliyorum, her güzel şeyin bir sonu var ama erik'in ve deeds of flesh'in sonu böyle olmamalıydı. hem de yeni albüm beklerken...
hesabın var mı? giriş yap