• ilk def jam'den kat kat daha güzelleşmiş oyun..

    tahminlerim doğrultusunda, müşterisini smack down'a kaptıran ea games, oyunun ikincisi için yememiş içmemiş -grafik ve efektler bir yana- binbir türlü yeni şey eklemiş. beş farklı dövüşme stilinden sıfırdan karakter yaratmaya, alışveriş olayından (ki harika olmuş) development points'lerle karakter geliştirmeye kadar.. ayrıca oyunda karakterinize binbir türlü yeni hareket ve özel blazingler öğretebiliyorsunuz..

    ilk oyundaki çoğu karakterin bu oyuna da taşınması gayet iyi olmuş bu arada. tabi oyun, beyazları iyice azaltıp başlı başına bir zenci underground kültürü de sunmuyor değil..
  • (bkz: fat joe)
  • (bkz: busta ryhmes)
  • iki kişilik oynanınca takım arkadaşınızla tek kişiye eş zamanlı saldırı düzenleyebilirsiniz.ayrıca "the pit" te kenarlarda bulunan tahtalara rakibinizin kafasını geçirip kırmak çok lezizdir,vahşidir.

    (bkz: parental advisory)
  • muhteşem bir oyun. story öyle akıcı öyle güzel ki hakikaten bir thug olup olayın içine giriyorsunuz. ve olayın gelişimlerine göre karakterinizin büründüğü tripler muhteşem. misal kız arkadaşı kaçırılmış esir durumdaki karakterimiz hiç bir şey söylememektedir dövüşlerde ki normalde tehdit unsuru taşıyan olsun, taşşak unsuru taşıyan olsun cümlelerini eksik etmez dövüş öncesi veya sonrası.

    kıyafetler, mücevherler ise ayrı güzel. mücevheri geçtim de bir gömlek var bulsam alıcam buralarda. öyle mi güzel modellenir arkadaş ya. defalarca story mode açıp baştan oynanıp bitirilesi bir oyun. doc * oyunun ortasına kadar siz türlü atraksiyonlara girerken koltuktan kalkmadan uyuması ise ayrı bir ambiyans katmıştır oyuna.
  • dövüş oyunlarından zerre kadar hazzetmeyen bünyemi kendisine bağlıyabilmiş, ciddi ciddi ps2 almayı düşünmeme neden olmuş bir oyun olur kendileri. story mode ufak tekek kapışmalarla başlayıp yendikçe para ve exp kazanıp yeni haraketler ve kıyafetler (hatta dövmeler, kolyeler, künyeler vs) satın alabiliyorsunuz. arada size yazılan hatun kişilere sarkıp (ki bunlar arasında carmen electra ve lil kim falan olabiliyor) erkek arkadaşlarıyla kapışıyorsunuz (dikkat heriflerberserk mode on oluyor). ilk başta karakterinizi oluştururken robot resim oluşturur gibi kaş, göz, saç, saç baş seçtikten sonra oluşturduğunuz karakterin 3d modellenmiş bir halde önünüze gelmesi ve onunla oynuyor olmanız süper olmuş .
  • x box ve ps2 tutkunlarının oynamaktan usanmadığı oyun olsa...sokakta sinir olduğum rapçıları gördükçe crow (snoop dogg) u dövmekten çok büyük zevk alıyorum...
    diğer dövüş oyunlardan farkı ilk önce kalitesi tabiiki...
    oyunda harita bölümü var ve iki kısıma ayrılıyor.. birincisinde dövüş sanatlarını öğrenip yada alışveriş yaparak topladığın puanları harcıyorsun... diğerinde isedövüşeceğin mekanlar var...
    yaratacağın karekterle kupalar zaferler seni beklior...
    money,power,respect...
  • oynayıp da sevdiğim nadir dövüş oyunlarından biri. one to one oynandığında tanıdık karakterlerden seçim yapabiliyorsunuz ve adamlar gerçekten kendilerine benziyorlar. ama story modeda yarattığınız karakter ne yaparsanız yapın hep aynı kişiye benziyor bu da büyük bir hayal kırıklığı. özellikle xhibit, snoop dogg ve rollins amcalarla çok güzel adam dövülüyor. en nefret edilesi karakter ise fat joe amcamız. zira kendisi yarım saat süren bir özel hareketi bin kere yapmazsa günü iyi geçmiyor. siz de aval aval ekrana bakıp dövse de gitsek diye beklemek zorunda kalıyorsunuz.
  • sadece soundtrackiyle bile çok pis gaza getirebilen bir oyun. mutlu sinpaş günlerimin küçük bir anısı. ev arkadaşlarımla ortak yarattığımız karakter ve ortak kazandığımız paraların honda psycho tarafından bir çırpıda 40 karatlık bir küpeye verilmesiyle murat mc'nin dellendiği eğlenceli ps2 macerası
  • oyunun dovus grafikleri demolarindaki grafiklerden daha basarili olan bir oyun bence
    takdir ettim.
hesabın var mı? giriş yap